binLaden77
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 24
binLaden77
  10 marca 2011 (pierwszy post)

wybrano na moderatorów tylko takich, którzy nie mają pojęcia. Sami łamią regulamin, mówiący o tym ,iż każdy odpowiada za treści które pokazuje........ jest pełnoletni, niech robi, co chce, a nie...pseudo moderatorzy będą nadzorowć!!!!!!!!!!!

Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  10 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma juz moda przeciez

No nie wierzę :-) Bo ktoś z fp napisał, że dostanie upomnienie.
Ale to dobrze, że ktoś to ogarnia jeszcze, ciekawe jak długi czas. :]
Na czacie też na początku był porządek. :-)
binoleq2
binoleq2
  10 marca 2011
Motylkowa
Motylkowa: No nie wierzę :-) Bo ktoś z fp napisał, że dostanie upomnienie. Ale to dobrze, że ktoś to ogarnia jeszcze, ciekawe jak długi czas. :] Na czacie też na początku był porządek. :-)

;) no widzisz a jednak mozna stracic prawa ;)
Paulina
Paulina
  10 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ;) no widzisz a jednak mozna stracic prawa ;)

W jednym przypadku się sprawdziło w porównaniu do reszty podobnych sytuacji :)
A jechanie po userach ? Przez moda? Obrażanie kogoś? :) To już jest gdzieś, kryję się pomiędzy waleniem, bo to potrzebuje natychmiastowej interwencji, a reszta idzie na dalszy plan w końcu jest olewana, a ludzie zapominają.
Malcom
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
Malcom
  10 marca 2011

przecież patrique wyleciał w ten sam dzień co został przyjęty ;|

Damjan
Damjan
  10 marca 2011

To wszystko do przewidzenia , jak można wybrac dobrego moderatora po 2 testach które są dziecinnie proste? Dla mnie to smiech na sali pic na wodę fotomontaż
Nastepnie opisanie się , dlaczego chcesz być MOD itp.
Reasumując będzie wielu hejterów , metodą prób i błędów ,kiedyś może bedzie okej : >

Paulina
Paulina
  10 marca 2011
Malcom
Malcom: przecież patrique wyleciał w ten sam dzień co został przyjęty ;|

Skończcie już z nim, to był tylko przykład. Na niego padło bo miałam scr.
Chodzi o resztę też i na innych też są scr. :-)
Damjan
Damjan
  10 marca 2011
Motylkowa
Motylkowa: Skończcie już z nim, to był tylko przykład. Na niego padło bo miałam scr. Chodzi o resztę też i na innych też są scr. :-)

Motylkowa ustaw do pionu ten niekompetentny Team.TV ;D
Paulina
Paulina
  10 marca 2011
Damjan
Damjan: To wszystko do przewidzenia , jak można wybrac dobrego moderatora po 2 testach które są dziecinnie proste? Dla mnie to smiech na sali

dokładnie tak.

Damjan
Damjan: Reasumując będzie wielu hejterów , metodą prób i błędów ,kiedyś może bedzie okej : >

A raczej gorzej. Kiedyś :)
Pisałam, że było trzeba brać zaufanych modów z czata, a nie byle kogo na ślepo.
Frenzied
Frenzied
  10 marca 2011

Free for all

Każdy banuje za co i kogo chce :ziober2:

Uotr
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 2
Uotr
  10 marca 2011

Wy lepiej zmieńcie (użytkownik) PROWADZI (a nie robi) transmisje ;]

Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, prawdziwi mężczyźni jedzą pszczoły !
Paulina
Paulina
  10 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Free for all Każdy banuje za co i kogo chce

No właśnie, a tak chyba nie powinno być.
Bo potem ludzie nie wiedzą co można,a co nie.
I np. powiedza "no, ale mi fp powiedział, że można" a Ty, że nie, to w końcu jak?
I potem większy bałagan niż był, bo przeczy samo sobie.

Damjan
Damjan: Motylkowa ustaw do pionu ten niekompetentny Team.TV ;D

No to nie moje zadanie jest, ja tylko wyrażam swoje zdanie.
Malcom
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
Malcom
  10 marca 2011
Motylkowa
Motylkowa: Chodzi o resztę też i na innych też są scr. :-)

No to wysyłaj do FT ... co za problem? Chcesz mieć porządek to wyjdź z inicjatywą ;)
Paulina
Paulina
  10 marca 2011
Malcom
Malcom: No to wysyłaj do FT ... co za problem? Chcesz mieć porządek to wyjdź z inicjatywą ;)

Nie będę na nikogo kablowała, wysyłam tylko wtedy scr, gdy są potwierdzeniem mojej tezy, lub ktoś nagminnie łamie regulamin, to wtedy do fp o ban :) Ale nigdy by zabrano uprawnienie, pisze, że takie rzeczy się zdarzają, ale to FT powinni nadzorować, nie ja od tego jestem. W tym wypadku było to potwierdzenie tezy, że moderatorzy się nie stosują i nie zachowują. I by ktoś zwrócił na to należną uwagę. :-)
bartoraf
bartoraf
  10 marca 2011
Motylkowa
Motylkowa: W tym wypadku było to potwierdzenie tezy, że moderatorzy się nie stosują i nie zachowują. I by ktoś zwrócił na to należną uwagę. :-)

no masz 100% racji masakra jest... nie wiem kto ich wybierał ale naprawdę to jakiś niewypał z niektórymi jest... powinni zrobić przecinkę w nich
Paulina
Paulina
  10 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem kto ich wybierał ale naprawdę to jakiś niewypał z niektórymi jest...

Wybierali FT. Ale jest niewypał tylko dlatego, że potrzebowali od razu moderatorów i każdy kto się zgłosił z pierwszych to dostał, bo nie było czasu na przeprowadzenie głosowania i naborów. A do zrobienia był tylko test no i napisanie swojego zgłoszenia na PW :-) Z racji Fotki.tv w Uwadze było trzeba to ogarnąć, a fp nie dawali rady i Ragni kazał jak najszybciej dać modów. Tylko nie wiedzieli kogo wybierają i na ślepo.

Konto usunięte
Konto usunięte: powinni zrobić przecinkę w nich

Już kilka osób straciło i w najbliższym czasie wyjdzie kto będzie miał, a kto nie ;)
Pewnie wybiorą nowych jeszcze. ;) Więc to tylko kwestia czasu, aż ktoś się za to weźmie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.