[Kamerki] Wasze pomysły, opinie, sugestie strona 16 z 22
potrzebna nam Wasza opinia na temat fotka.tv, chcemy wiedzieć co Wam się podoba a co nie. Chętnie spiszemy wasze pomysły, te ciekawsze postaramy się zrealizować. Fotka.tv to nowa funkcja i chcemy ją dopasować do waszych potrzeb, a do tego potrzebne jest nam Wasze zdanie ;)
Liczę na Was!
Pozdrawiam
Marta
Tak tylko wtedy byśmy mieli związane ręcy jeżeli się tyczy punktu :
4. Ustępstwa do pkt 1 - gdy w pokoju prywatnym transmitowane są treści takie jak:
a) pedofilia;
b) zoofilia;
c) samookaleczenie;
d) łamiące prawa autorskie;
e) nadszarpujące dobre imię osób, publiczne ich upokarzanie itp.
f) wszelkiego rodzaju przemoc;
g) obnażanie się przez osoby poniżej 18 roku życia;
Jakie kufa związane ręce? :D To opcja Zgłoś moderatorom jest tylko dla picu, czy jak?
Mod wchodzi, widzi że nic się nie dzieje, i wychodzi jeśli go o to proszą. A jeśli coś się zacznie dziać, to z pewnością ktoś zareaguje.
Proste tak jak zakładanie hasła. obnażanie się i ganianie po innych pokojach i rozdawanie go na lewo i prawo na czatach.
Podobne próby obejścia łamania regulaminu mogłyby tu występować.
Wypraszasz moda, mod wychodzi bo musi a wtedy hulaj dusza, piekła nie ma.
Co do "zgłoś moderatorom " to już widzę jak lecą ze zgłaszaniem.
jezeli nic sie nie dizeje na transmisji a jest ona prywatna, i na prosbe nadawcy mod nie chce opuscic mozesz gl zglosic a konsekwencje zostana wyciagniete
Nie ma takiej możliwości, żeby wśród kilkunastu czy kilkudziesięciu osób w pokoju nie znalazła się ani jedna zdrowa na umyśle, która nie zgłosiłaby zachowań wymienionych w regulaminie.
A jeśli sami moderatorzy wątpią w sens istnienia tej opcji, to po kiego grzyba ona w ogóle istnieje?
Super! ^^ Jeśli sytuacja jeszcze się kiedyś powtórzy, to nie omieszkam skorzystać z takiej możliwości.
Hehe złośliwości w merytorycznej dyskusji nie mają sensu .
Tu nie chodzi o wątpliwości o teorię tylko o praktykę.
Po to właśnie zostali powołani moderatorzy aby pilnować na bieżąco tego co się dzieje na Fotka.tv bo zgłoszeń bezpośrednich jest mało a jak są to reakcja zazwyczaj jest spóźniona bo delikwent się zwija.
To po co mod? On stoi and Tobą i Cie pilnuje żebyś nie odwalał.. Jeśli prosisz go o wyjście to jest w 1000% pewnien że jak wyjdzie to będziesz odwalać.. więc się zamknij bo jak chcesz łamać regulamin to kliknij tutaj: http://www.fotka.pl/konto_usun.php/
Witam mam propozycje może by zrobić mozliwość nadawania za pomocą Adobe Flash Media Encoder ? program ten umozliwia uzyskanie lepszej jakości wideo oraz dzwieku , jest to o tyle dobre rozwiązanie ponieważ mozna uzyskać lepszą jakość transmisji przy słabszym łączu nie wszyscy posiadaja łącza min 10MB/s przy sciąganiu i 1MB przy wysyłaniu w przypaku słabszego łącza wystepuja problemy tj zrywanie i przerywanie dzwieku wyzej wynieniony program mozna tak skonfigurwać aby na łaczu przykładowym 1MB sciągania oraz 256KB/s wysyłania była optymalna jakość bez przerywania i zrywania transmisji
Zwracaj się tak w domu do swoich rodzicieli jak Ci pozwolą, ale nie do mnie, z łaski swojej.
Specjalnie dla Ciebie wyjaśnię DOKŁADNIE o co mi chodziło. Pewnego razu, przed paroma miesiącami, pewna dziewczyna chciała mieć w pokoju prywatnym garstkę swoich zaufanych widzów - ot tak, żeby sobie w spokoju porozmawiać. NIE BYŁO i NIE MIAŁO BYĆ żadnego łamania regulaminu ani innego odwalania, cokolwiek przez to rozumiesz. Dlatego chciała, żeby jeden z FP, którego nie zna i którego nie chciała mieć w pokoju, wyszedł i prosiła go o to kilkukrotnie. Bez żadnej reakcji.
I właśnie takiemu zachowaniu się sprzeciwiam.
Dotarło, czy dalej wiesz lepiej ode mnie o co mi chodziło? :)