Maery
Maery
  1 marca 2011 (pierwszy post)
Hej,
potrzebna nam Wasza opinia na temat fotka.tv, chcemy wiedzieć co Wam się podoba a co nie. Chętnie spiszemy wasze pomysły, te ciekawsze postaramy się zrealizować. Fotka.tv to nowa funkcja i chcemy ją dopasować do waszych potrzeb, a do tego potrzebne jest nam Wasze zdanie ;)

Liczę na Was!

Pozdrawiam
Marta
Yardash
Yardash
  9 sierpnia 2011
MichaU
MichaU: transmisje na haslo widza wybrani a miniature kazdy

Ale mowa o moderatorach czy o wszystkich userach?
Bo jeśli to drugie, to nieprawda, miniatury pokoju na hasło nie widać ani na liście, ani na profilu osoby nadającej.
Co jest mocno wkurzające.
LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  9 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 3) Odgórny nakaz opuszczania pokoju prywatnego przez moda, kiedy osoba nadająca go o to prosi.

Tak tylko wtedy byśmy mieli związane ręcy jeżeli się tyczy punktu :

4. Ustępstwa do pkt 1 - gdy w pokoju prywatnym transmitowane są treści takie jak:
a) pedofilia;
b) zoofilia;
c) samookaleczenie;
d) łamiące prawa autorskie;
e) nadszarpujące dobre imię osób, publiczne ich upokarzanie itp.
f) wszelkiego rodzaju przemoc;
g) obnażanie się przez osoby poniżej 18 roku życia;
Yardash
Yardash
  9 sierpnia 2011

Jakie kufa związane ręce? :D To opcja Zgłoś moderatorom jest tylko dla picu, czy jak?
Mod wchodzi, widzi że nic się nie dzieje, i wychodzi jeśli go o to proszą. A jeśli coś się zacznie dziać, to z pewnością ktoś zareaguje.

LeVentSolaire
LeVentSolaire
  9 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakie kufa związane ręce? :D

Proste tak jak zakładanie hasła. obnażanie się i ganianie po innych pokojach i rozdawanie go na lewo i prawo na czatach.

Podobne próby obejścia łamania regulaminu mogłyby tu występować.
Wypraszasz moda, mod wychodzi bo musi a wtedy hulaj dusza, piekła nie ma.

Co do "zgłoś moderatorom " to już widzę jak lecą ze zgłaszaniem.
MichaU
MichaU
  9 sierpnia 2011

jezeli nic sie nie dizeje na transmisji a jest ona prywatna, i na prosbe nadawcy mod nie chce opuscic mozesz gl zglosic a konsekwencje zostana wyciagniete

Yardash
Yardash
  10 sierpnia 2011
LeVentSolaire
LeVentSolaire: Co do "zgłoś moderatorom " to już widzę jak lecą ze zgłaszaniem.

Nie ma takiej możliwości, żeby wśród kilkunastu czy kilkudziesięciu osób w pokoju nie znalazła się ani jedna zdrowa na umyśle, która nie zgłosiłaby zachowań wymienionych w regulaminie.
A jeśli sami moderatorzy wątpią w sens istnienia tej opcji, to po kiego grzyba ona w ogóle istnieje?

MichaU
MichaU: jezeli nic sie nie dizeje na transmisji a jest ona prywatna, i na prosbe nadawcy mod nie chce opuscic mozesz gl zglosic a konsekwencje zostana wyciagniete

Super! ^^ Jeśli sytuacja jeszcze się kiedyś powtórzy, to nie omieszkam skorzystać z takiej możliwości.
LeVentSolaire
LeVentSolaire
  10 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma takiej możliwości, żeby wśród kilkunastu czy kilkudziesięciu osób w pokoju nie znalazła się ani jedna zdrowa na umyśle, która nie zgłosiłaby zachowań wymienionych w regulaminie. A jeśli sami moderatorzy wątpią w sens istnienia tej opcji, to po kiego grzyba ona w ogóle istnieje?

Hehe złośliwości w merytorycznej dyskusji nie mają sensu .
Tu nie chodzi o wątpliwości o teorię tylko o praktykę.
Po to właśnie zostali powołani moderatorzy aby pilnować na bieżąco tego co się dzieje na Fotka.tv bo zgłoszeń bezpośrednich jest mało a jak są to reakcja zazwyczaj jest spóźniona bo delikwent się zwija.
Avatar użytkownika karolpdw987karolpdw987
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
karolpdw987
  24 sierpnia 2011

Dlaczego nie ma wpisany miast danej osoby na kanale fotkatv ?

MTF
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  24 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mod wchodzi, widzi że nic się nie dzieje, i wychodzi jeśli go o to proszą. A jeśli coś się zacznie dziać, to z pewnością ktoś zareaguje.

To po co mod? On stoi and Tobą i Cie pilnuje żebyś nie odwalał.. Jeśli prosisz go o wyjście to jest w 1000% pewnien że jak wyjdzie to będziesz odwalać.. więc się zamknij bo jak chcesz łamać regulamin to kliknij tutaj: http://www.fotka.pl/konto_usun.php/
Oktawiusz1986
Oktawiusz1986
  24 sierpnia 2011

Witam mam propozycje może by zrobić mozliwość nadawania za pomocą Adobe Flash Media Encoder ? program ten umozliwia uzyskanie lepszej jakości wideo oraz dzwieku , jest to o tyle dobre rozwiązanie ponieważ mozna uzyskać lepszą jakość transmisji przy słabszym łączu nie wszyscy posiadaja łącza min 10MB/s przy sciąganiu i 1MB przy wysyłaniu w przypaku słabszego łącza wystepuja problemy tj zrywanie i przerywanie dzwieku wyzej wynieniony program mozna tak skonfigurwać aby na łaczu przykładowym 1MB sciągania oraz 256KB/s wysyłania była optymalna jakość bez przerywania i zrywania transmisji

Yardash
Yardash
  26 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Yardash:Mod wchodzi, widzi że nic się nie dzieje, i wychodzi jeśli go o to proszą. A jeśli coś się zacznie dziać, to z pewnością ktoś zareaguje. To po co mod? On stoi and Tobą i Cie pilnuje żebyś nie odwalał.. Jeśli prosisz go o wyjście to jest w 1000% pewnien że jak wyjdzie to będziesz odwalać.. więc się zamknij bo jak chcesz łamać regulamin to kliknij tutaj: http://www.fotka.pl/konto_usun.php/

Zwracaj się tak w domu do swoich rodzicieli jak Ci pozwolą, ale nie do mnie, z łaski swojej.
Specjalnie dla Ciebie wyjaśnię DOKŁADNIE o co mi chodziło. Pewnego razu, przed paroma miesiącami, pewna dziewczyna chciała mieć w pokoju prywatnym garstkę swoich zaufanych widzów - ot tak, żeby sobie w spokoju porozmawiać. NIE BYŁO i NIE MIAŁO BYĆ żadnego łamania regulaminu ani innego odwalania, cokolwiek przez to rozumiesz. Dlatego chciała, żeby jeden z FP, którego nie zna i którego nie chciała mieć w pokoju, wyszedł i prosiła go o to kilkukrotnie. Bez żadnej reakcji.
I właśnie takiemu zachowaniu się sprzeciwiam.
Dotarło, czy dalej wiesz lepiej ode mnie o co mi chodziło? :)
Pitero187
Pitero187
  3 września 2011

Hmm wg mnie fajnie jakby pojawiły sie emotki ;)

Yardash
Yardash
  3 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Hmm wg mnie fajnie jakby pojawiły sie emotki ;)

Dobry pomysł. Ale tylko parę podstawowych, żeby potem na czacie nie zrobił się oczojebny śmietnik.
Ale i tak pozostanie to bez echa.
Pitero187
Pitero187
  4 września 2011

No tak mówię o podstawowych emotkach

Bochater
Bochater
  7 września 2011
MÓJ POMYSŁ TO WYŁONCZCIE ŻE TAK NAPISZE WYLĄCZCIE TĄ WALNIĘTĄ REKLAME MENTOSA, BO ONA MNIE STRASZNIE DENERWUJE I YEBIE MI PRZEZ TEN ŚMIECH LASKI BANIE, KTÓRĄ POTEM BĘDE MIAŁ STRASZNIE ZRYTĄ GŁOWE PRZEZ WAS
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.