Maery
Maery
  1 marca 2011 (pierwszy post)
Hej,
potrzebna nam Wasza opinia na temat fotka.tv, chcemy wiedzieć co Wam się podoba a co nie. Chętnie spiszemy wasze pomysły, te ciekawsze postaramy się zrealizować. Fotka.tv to nowa funkcja i chcemy ją dopasować do waszych potrzeb, a do tego potrzebne jest nam Wasze zdanie ;)

Liczę na Was!

Pozdrawiam
Marta
MichaU
MichaU
  21 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zeby na Fotka.tv powstala rowniez opcja pokoj tylko dla znajomych.

hma co to za problem zwolac sobie znajomych zalozyc pokoj na haslo i nadawac ?
Wredota90
Wredota90
  22 lipca 2011

Bardziej ogarniętych moderatorów bo częśc z nich uważa że im wszystko wolno czyt. Etunio i Streetballer 19 .Za upomnienie dostałam kicka. Moim zdaniem nadużywają przywilejów i żałuje że nie zrobiłam wcześniej ssów tym Panom.Teksty typu"szkoda że moderatorom nie wolno przeklinać, albo podryw na moda zniżają ten serwis do poziomu przedszkola.
http://www.speedyshare.com/files/29536806/bez_tytu_u.bmp

MichaU
MichaU
  23 lipca 2011

na tym screenie nic nie widac ;]

ToTylkoJaSzaraQ
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 190
ToTylkoJaSzaraQ
  24 lipca 2011
Wredota90
Wredota90: Bardziej ogarniętych moderatorów bo częśc z nich uważa że im wszystko wolno czyt. Etunio i Streetballer 19 .Za upomnienie dostałam kicka. Moim zdaniem nadużywają przywilejów i żałuje że nie zrobiłam wcześniej ssów tym Panom.Teksty typu"szkoda że moderatorom nie wolno przeklinać, albo podryw na moda zniżają ten serwis do poziomu przedszkola. http://www.speedyshare.com/files/29536806/bez_tytu_u.bmp

forum nie jest miejscem na załatwianie tego typu spraw . Następnym razem jak masz skargę pisz do kogoś z MG .
http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/1875,NETYKIETA_FAQ_FOTKAT

a co do screnna nic on nie przedstawia,wnosi :>
:crylol:Cała prawda:/
totylkojaszaraq@fotka.pl
emplo
emplo
  25 lipca 2011

Przydałby się przycisk "Resetuj video", który spowoduje odświeżenie, ale TYLKO transmisji video, a nie całej strony. Stabilność transmisji jest raczej kiepska, a w przypadku pokoju z hasłem odświeżenie strony powoduje, że trzeba wpisać hasło (które nie zawsze jest znane).

Popieram również pomysł transmisji tylko dla znajomych. Pisanie iluś tam PW i podawanie każdemu hasła co prawda jest rozwiązaniem, ale takim samym jak powiedzenie klientowi "jeździj rowerem bo akurat nam się samochody w salonie skończyły i nie zamierzamy sprowadzać nowych".

MichaU
MichaU
  29 lipca 2011

Emplono to popatrz... przykladowo masz 200 300 znajomych i nagle spora czesc z nich zaczyna prowadzic transmisje.... powiadamiacz bedzie zaspamowany a i fotka zapewne krzyknie sobie kilka srebrnikow za taka usluge... "zobacz ktory znajomy prowadzi transmisje na fotka.tv! badz na biezaco i zakup usluge za jedynie 1000 srebrnych na miesiac"
a tak serio no pomysl ok tylko ile osob w praktyce bedzie z tego korzystac

aryman29
aryman29
  30 lipca 2011

Moderatorzy w większości chcą tutaj decydować za kogoś. Uważam, że każdy ma prawo robić co chce.. wiadomo, że nieletni nie mogą, ale. jeżeli masz 18 rób co chcesz, i moderatorzy nie powinni ingerować w transmisję na fotka tv. Co o tym sądzicie??

LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  30 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co o tym sądzicie??

Sądze że powinni.
MichaU
MichaU
  30 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Moderatorzy w większości chcą tutaj decydować za kogoś. Uważam, że każdy ma prawo robić co chce.. wiadomo, że nieletni nie mogą, ale. jeżeli masz 18 rób co chcesz, i moderatorzy nie powinni ingerować w transmisję na fotka tv. Co o tym sądzicie??

ok osoby do 18 nie powinny...wiec popatrz, 40latek sie rozbiera zaczyna sie masturbowac a twoja 15letnia siostra to oglada po czym ten 40 latek chce sie z nia spotkaic itp ;]
sadze ze powinni ingerowac ;]
Adrian4446
Adrian4446
  30 lipca 2011

1) powinniście przywrócić czerwony napis o regulaminie i netykiecie pod obrazem z kamerki gdyż to w dużym stopniu ułatwia ew zgłaszanie naruszeń.
2) Moim zdaniem powinniście też wprowadzić przymusowe podanie wieku bo "-" przy np pokazie w prywatnym pokoju nie daje nam informacji czy osoba jest +18 czy nie.

MichaU
MichaU
  30 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1) powinniście przywrócić czerwony napis o regulaminie i netykiecie pod obrazem z kamerki gdyż to w dużym stopniu ułatwia ew zgłaszanie naruszeń.

w sumie napis byl spoko ;] ale nie wiem w jaki sposob on ulatwial zglaszanie naruszen.

Konto usunięte
Konto usunięte: 2) Moim zdaniem powinniście też wprowadzić przymusowe podanie wieku bo "-" przy np pokazie w prywatnym pokoju nie daje nam informacji czy osoba jest +18 czy nie.

posiadamy informacje na temat wieku. jesli wg nas jest cos podejrzanego, sprawdzamy ;]
Adrian4446
Adrian4446
  30 lipca 2011
MichaU
MichaU: w sumie napis byl spoko ;] ale nie wiem w jaki sposob on ulatwial zglaszanie naruszen.

Jak się składa raporty to łatwiej jest zrobić kopiuj wklej z czegoś o charakterze oficjalnym niż pisać to swoimi słowami tak mi się wydaje :) Bynajmniej takie jest moje zdanie a ten napis ułatwiał dostanie się do tego :D
Ola094
wpis jest ukryty
MichaU
MichaU
  2 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Już dziś możesz poznać DATĘ SWOJEJ ŚMIERCI!

ty juz nie zyjesz :rotfl:
emplo
emplo
  2 sierpnia 2011
MichaU
MichaU: Emplono to popatrz... przykladowo masz 200 300 znajomych i nagle spora czesc z nich zaczyna prowadzic transmisje.... powiadamiacz bedzie zaspamowany a i fotka zapewne krzyknie sobie kilka srebrnikow za taka usluge... "

Ale mi nie chodzi o zaden powiadamiacz.

Osoba zakłada pokój tylko dla znajomych (albo mieszany "dla znajomych lub znających hasło") i musi każdemu z osobna podać hasło. Chodzi o to, żeby znajomi wchodzili do takiego pokoju bez żadnego komunikatu o hasło.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.