Maery
Maery
  1 marca 2011 (pierwszy post)
Hej,
potrzebna nam Wasza opinia na temat fotka.tv, chcemy wiedzieć co Wam się podoba a co nie. Chętnie spiszemy wasze pomysły, te ciekawsze postaramy się zrealizować. Fotka.tv to nowa funkcja i chcemy ją dopasować do waszych potrzeb, a do tego potrzebne jest nam Wasze zdanie ;)

Liczę na Was!

Pozdrawiam
Marta
breszka85
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
breszka85
  1 stycznia 2012

ciekawe co my wasi rodzice na to powiedzieli :)

niech ktoś zacznie

przeciezwiesz
przeciezwiesz
  2 stycznia 2012

? ;p
Trajker
Trajker
  5 stycznia 2012

wpi.:cenzura:.cie wpizdu tych poje.:cenzura:.ych moderatorów . łącznie z globalnymi co nie odczytują wiadomości.

CrAzY1994
CrAzY1994
  12 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wprowadzić cenzurę do wszystkich słów które mogą obrazić uczestnika fotka.tv Jest regulamin to którego przeważnie nikt się nie stosuje, dużo jest erotomanów którzy nie dają spokoju i piszą te swoje wyznania. Albo wprowadzić jakiegoś bota, który by na początku wywalał uczestnika za słowo wulgarne i zboczone, 2x wywala, potem ban na 5min, potem ban na 15min, potem ban a 30minut itd. Bo trzeba coś zrobić żeby Fotka.tv funkcjonowała bez wulgarnych słów i erotomanów.

Myślę że to co napisałem spory czas temu, powinien zostać zauważony z powodu że wulgarni i erotomani ( zboczeńcy ), robią chaos na fotka.tv, i przeszkadzają innym uczestnikom.
RafoX
RafoX
  12 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Myślę że to co napisałem spory czas temu, powinien zostać zauważony z powodu że wulgarni i erotomani ( zboczeńcy ), robią chaos na fotka.tv, i przeszkadzają innym uczestnikom.

ale my jesteśmy po to aby takie osoby eliminować
CrAzY1994
CrAzY1994
  13 stycznia 2012
RafoX
RafoX: ale my jesteśmy po to aby takie osoby eliminować

Tak wiem,ale nie zawsze mod przyjdzie w odpowiednim momencie, lub w ogóle nie pokaże swojej aktywności.
MichaU
MichaU
  14 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak wiem,ale nie zawsze mod przyjdzie w odpowiednim momencie, lub w ogóle nie pokaże swojej aktywności

Jesteśmy tylko ludźmi, pracujemy uczymy się, mamy swoje rodziny i nie siedzimy 24h na fotce
ZarabiajPrzezNeta
wpis jest ukryty
CrAzY1994
CrAzY1994
  16 stycznia 2012
MichaU
MichaU: Jesteśmy tylko ludźmi, pracujemy uczymy się, mamy swoje rodziny i nie siedzimy 24h na fotce

No rozumiem, nauka przede wszystkim.
krzysiek17kk
wpis jest ukryty
CrAzY1994
CrAzY1994
  19 stycznia 2012

A czy nie można wprowadzić że jak ktoś napisze słowo które niesie ze sobą wulgaryzmy to pokaże się komunikat że nie można wysłać wiadomości gdyż treść wiadomości zawiera wulgaryzmy, wtedy to by uchroniło od osób którzy są nie kulturalni, albo słowa wulgarne będą oznaczane " **** "

Efrod
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 10
Efrod
  19 stycznia 2012

Zeby dało słuchac sie uwas muzyyyyyyyyyyyy bo mi tego brakkkkkkkkkkk

merdalion
merdalion
  24 stycznia 2012

Punkt z FAQ: "9. Obnażanie się przed kamerką i pokazywanie intymnych części ciała. (ban)" może oznaczać cokolwiek. Nawet za zdjęcie maski z twarzy można zostać "zbanowanym", bo "obnażyło się twarz". Zdjęcie kurtki, pod którą jest koszulka z krótkimi rękawami też może zakończyć się "banem", za obnażenie ramion. Nie wiadomo, jakie konkretne obnażanie jest zabronione.
Także nie są wymienione "intymne części ciała". Co to właściwie jest? Warto byłoby uściślić ten termin. Czy występy w stroju kąpielowym są zabronione? Jeśli tak, to co z komputerami w kafejkach przy plaży?

Ciekawym jest, że nie są w FAQ wspomniane zachowania obsceniczne takie jak "symulowanie stosunku" (nie do służby wojskowej), czy też taniec w delikatnym negliżu, za który też czasem występują blokady - moim zdaniem niepoparte regulaminem.

LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  24 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Punkt z FAQ: "9. Obnażanie się przed kamerką i pokazywanie intymnych części ciała. (ban)" może oznaczać cokolwiek.

Intymne części ciała - Co innego to może oznaczać ?

Co do obnażania się przed kamerkami na szczęście my wiemy co oznacza i nie radzimy stosowania tych praktyk :lol:
Carringtone
Carringtone
  4 lutego 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wpi..cie wpizdu tych poje..ych moderatorów . łącznie z globalnymi co nie odczytują wiadomości.

Drogi użytkowniku Trajker moderatorzy nie są jakimiś botami,maszynami które przesiadują 24/7 przy komputerze i odpisują każdemu na jakieś drobnostki. Ja jestem za zwiększeniem ilości moderatorów, którzy będą intensywniej kontrolować co dzieję się na Fotka.tv Pozdrawiam
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.