[Kamerki] Wasze pomysły, opinie, sugestie strona 20 z 22
potrzebna nam Wasza opinia na temat fotka.tv, chcemy wiedzieć co Wam się podoba a co nie. Chętnie spiszemy wasze pomysły, te ciekawsze postaramy się zrealizować. Fotka.tv to nowa funkcja i chcemy ją dopasować do waszych potrzeb, a do tego potrzebne jest nam Wasze zdanie ;)
Liczę na Was!
Pozdrawiam
Marta
Myślę że to co napisałem spory czas temu, powinien zostać zauważony z powodu że wulgarni i erotomani ( zboczeńcy ), robią chaos na fotka.tv, i przeszkadzają innym uczestnikom.
A czy nie można wprowadzić że jak ktoś napisze słowo które niesie ze sobą wulgaryzmy to pokaże się komunikat że nie można wysłać wiadomości gdyż treść wiadomości zawiera wulgaryzmy, wtedy to by uchroniło od osób którzy są nie kulturalni, albo słowa wulgarne będą oznaczane " **** "
Punkt z FAQ: "9. Obnażanie się przed kamerką i pokazywanie intymnych części ciała. (ban)" może oznaczać cokolwiek. Nawet za zdjęcie maski z twarzy można zostać "zbanowanym", bo "obnażyło się twarz". Zdjęcie kurtki, pod którą jest koszulka z krótkimi rękawami też może zakończyć się "banem", za obnażenie ramion. Nie wiadomo, jakie konkretne obnażanie jest zabronione.
Także nie są wymienione "intymne części ciała". Co to właściwie jest? Warto byłoby uściślić ten termin. Czy występy w stroju kąpielowym są zabronione? Jeśli tak, to co z komputerami w kafejkach przy plaży?
Ciekawym jest, że nie są w FAQ wspomniane zachowania obsceniczne takie jak "symulowanie stosunku" (nie do służby wojskowej), czy też taniec w delikatnym negliżu, za który też czasem występują blokady - moim zdaniem niepoparte regulaminem.
Drogi użytkowniku Trajker moderatorzy nie są jakimiś botami,maszynami które przesiadują 24/7 przy komputerze i odpisują każdemu na jakieś drobnostki. Ja jestem za zwiększeniem ilości moderatorów, którzy będą intensywniej kontrolować co dzieję się na Fotka.tv Pozdrawiam