Witam wpadłem na pewien pomysł, aby nasza kochana administracja Fotka.com założyła swój własny sklep z gadżetami fotkowymi między innymi byłyby to na przykład kubki, koszulki, smycze i tym podobne z logiem serwisu. Ja sam bym sobie sprawił taką wspaniałą koszulkę, gdyby coś takiego było. :)
Piszcie swoje spostrzeżenia. Zapraszam również o wyrażenie swojego zdania administracje serwisu :)
[Pomysłomat] Koszulki, kubki - GADŻETY FOTKA.COM strona 2 z 2
zawsze chciałam mieć koszulkę fotka.com, pewnie każdy zazdrościłby mi takiej wyjściowej koszulki :))))))))))))))
chociaż kalendarz fotki rok mi służył, fajny nawet był, po roku dobrze się rozpalało w piecu nim.
Chociaż papier dosyć śliski, dał radę.
Czarno widzę wprowadzenie tego sklepu, ale jestem za. Odkąd odłączyli swój dział reklamy od fotki to wszystko upadło, nawet nie ma komu na święta napisać bloga z życzeniami czy tam zrobić od czasu do czasu konkurs, dawniej tego było pełno, stale coś organizowali było fajnie, może było więcej spamu ale coś się działo przynajmniej...
no przestań, przecież na tym kalendarzu to przypoadkowe osoby z fotki, tyle ze bardziej twarze wyjściowe..tzn nie wszystkie ale fotoszop sobie poradzi z kazdym.
No ale jak będziesz moze w przyszłosci miał fp, to Ci przyślą nowy, wtedy ten stary będziesz mógł wywalić ;D
Fanty to całkiem fajna sprawa, a co do fotoszopu, to raczej działą tak samo na całym świecie xDDD...
W końcu to obróbka
Nie wierze, że trzeba to pisać + sam chciałbym mieć taki kalendarz. Jakiś mały event czy coś. Fajna sprawa.
Fotka ma jeszcze wielu zwolenników, trza z tego korzystać, bo jak dalej FT będą tak olewać forum i resztę spraw związanych z Użytkownikami, to mogą zwyczajnie zwinąć interes. Jestem gotów pomyśleć, że my jesteśmy tu dla nich
Chyba komuś się poprzestawiało przez te cyfry na koncie... Przykre, ale prawdziwe.