Witam wpadłem na pewien pomysł, aby nasza kochana administracja Fotka.com założyła swój własny sklep z gadżetami fotkowymi między innymi byłyby to na przykład kubki, koszulki, smycze i tym podobne z logiem serwisu. Ja sam bym sobie sprawił taką wspaniałą koszulkę, gdyby coś takiego było. :)
Piszcie swoje spostrzeżenia. Zapraszam również o wyrażenie swojego zdania administracje serwisu :)
[Pomysłomat] Koszulki, kubki - GADŻETY FOTKA.COM strona 1 z 2
były kiedyś np. kubki z czymś takim ale chyba zbyt modne to nie było bo od przemeblowania fotki już dawno ni widu ni słychu o tym.
przecież już kiedyś było koszulki z własnym longinem i z napisem do wyboru
Np. jeden pamiętam brzmiał
Pstryknij mnie jeszcze wcześniej były jakieś tam miśki i chyba kubki z fotografią swej niby miłości
Nie warto ponownie do tego wracać
wystarczy wejśc na stronkę z generatorem koszulek i samemu sobie taką stworzyć,kupić, co za problem? :)
Nie sądzę aby taki sklep jeszcze powstał, chociaż fotka mogłaby nawiązać współpracę z jakimś podwykonawcą, sporo jest sklepów oferujących koszulki i różne gadżety z dowolnym nadrukiem, tylko to się chyba nie opłaca przy małej sprzedaży a serio nie sądzę, aby było wielu chętnych.
Anyway.. mogę ci odsprzedać swoją koszulkę z logiem fotki jeśli ci zależy, i tak jej nie noszę :D
Dobre w sumie, zrobić jakiś event i sprawdziłoby się także w ten sposób samą popularność serwisu wśród Użytkowników.
Czemu by nie spróbować
jakieś konkursy i do wygrania kubki czy koszulki jak najbardziej tego chyba brakuje wlaśnie tutaj :P
Paweł czy Tobie się sufit zwalił na głowę? Kubek z logiem fotki - co za lans ... zakupię od razu cały serwis kawowy i zaproszę znajomych...
Oczywiście sam wygląd owych gadżetów zapewne byłby biegunowo odmienny od oczekiwań i trendów - wnioskuję to po logotypie i po kalendarzu sprzed dwóch lat. No ale to kwestia gustu - i o ile każdy go ma to o posiadanie tzw dobrego mogę podejrzewać maks 10% userów, o znajomość trendów w grafice stanowczo mniej. Byłby też odmienny ponieważ dobry design jest najzwyczajniej drogi, a z tzw. "własnego zakresu" fotkowi graficy nie powalają (nie wnikam czy to brak kreatywności czy wina "klienta" - w tym przypadku pracodawcy, "klienci" to potrafią skatować - w końcu znają się na wszystkim :)
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Napiszę tylko, że czasami takie małe rzeczy cieszą. Tu nie chodzi o to czy to kubek fotki czy redtube.com. Chodzi o sam fakt...
Bycie olewanym nie jest na bank w tych czasach (ani w innych) "trendy".
To samo tyczy się samych odpowiedzi FT na dany temat, a raczej ich braku.
Dużo by tu tego wymieniać, ale styknie, że ruszy się mózgownicą : D
Nie lubie tyle pisać + nie chce mi się tak samo jak Tobie, ale warto jednak ich zmobilizować. Kiedyś w końcu zatrybią.