Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  13 kwietnia 2015 (pierwszy post)

Witam ,
każdy ma tutaj konto z jakiegoś powodu:

-jedni chcą tutaj kogoś poznać
-inni przebywają na czacie
-inni udzielają się na forum
-a jeszcze inni udzielają się w GRUPACH

Kiedyś grupy prywatne był w RANKINGU -teraz już nie ...
Fajnie gdyby taka możliwość powróciła, ponieważ jest wiele fajnych grup które są nie widoczne.
Aby ktoś je zauważył trzeba wysłać linka na PW czyli tzw SPAM co grozi blokadą...

Fajną opcją było tez WYRÓŻNIENIE GRUP - przynajmniej tak grupy prywatne mogły się pokazać.
Też mogłoby to powrócić . Bo szkoda aby taka fajna opcja jak GRUPY na Fotka upadły.
Bo nie ukrywajmy jest mniej aktywnych klanów, parę tych jeszcze aktywnych grup jest niewidocznych,
a w rankingu są grupy ze sprośnymi nazwami /nieaktywne w których nic się nie dzieje...

Może jakieś zmiany w tym kierunku?
Może ktoś ma jakiś inny pomysł ?
PISZCIE!

PinaColadaDelux
PinaColadaDelux
  15 kwietnia 2015

Jestem za.

Grupy trzeb ożywić.

HumorzastaPanienka
HumorzastaPanienka
  15 kwietnia 2015
Ja jestem za :) więcej ludzi się udzielało i wiedziało że takie coś istnieje :) d83dde09
Poozytywnaaax3
Poozytywnaaax3
  15 kwietnia 2015

popieram! :) grupy prywatne poszły w odstawkę i nie można nigdzie się o nich dowiedzieć, a to w nich dzieje się najwięcej ;)

NajaranaRapem93
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 398
NajaranaRapem93
  15 kwietnia 2015

ja takze jestem za ! bo to co oni teraz zrobi to poranajona

:rock:
ManiakalnaObsesja
ManiakalnaObsesja
  15 kwietnia 2015

Jestem za

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  15 kwietnia 2015
Psychik
Psychik: Kiedyś grupy prywatne był w RANKINGU -teraz już nie ...

Jak sama nazwa wskazuje grupa prywatna to grupa prywatna ;)Ranking byl publiczny, wiec samo przez sie mijalo sie to z celem ;)
Psychik
Psychik: Może jakieś zmiany w tym kierunku? [quote=Psychik]Może jakieś zmiany w tym kierunku? Może ktoś ma jakiś inny pomysł ?

Osobiscie nie mam nic spzeciw temu, by ktos zainteresowal sie grupami...Wiadomo jednak wszystko dziala w dwie strony. Jest 'popyt' na jakas funkcje, wtedy warto inwestowac w nia czas.. ;) dla kilku osób nie zawsze jest to oplacalne..Osobiscie uwazam, ze spora strata dla grup bylo zdjecie ich z gornego paska :and:
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Psychik
Psychik
  15 kwietnia 2015

Tak i grupy prywatne z tego powodu ze sa prywatne maja zniknac z pola widzenia..
a jedyne dojście do nich to dostanie linku na pw ?

Kiedyś grupy prywatne były w rankingu ... i było dobrze ...

Jeśli będą ciekawe zmiany , które pomogą grupą prywatnym to będzie większe zainteresowanie...
Wiele osob zakładało klan ale ciężko bylo im rozkrecic ... Głownie zebranie ludzi jest przyczyną..
Bo tylko zapraszanie ludzi poprzez PW to jedyny sposób aby ktoś dowiedział sie że tak grupa istnieje.

tirururu
tirururu
  15 kwietnia 2015

Nie popadajmy w paranoje odczytujac tak bardzo doslownie nazwy grupa "PRYWATNA" . Przeciez oczywiste jest ze ludzie ktorzy je zakładają, nie robią tego wyłącznie dla siebie, a nawet tylko dla swoich znajomych. Grupa jest po to aby wymieniać się jakimiś poglądami, zbierać społeczność o takich samych zainteresowaniach etc. Ze swoimi znajomymi, można urzadzić sobie pogaduchy na PW i po sprawie, nie trzeba do tego tworzyć grupy. Moim zdaniem owa 'prywatność" jest po to aby troche przeselekcjonować osoby zapisujące się. Poza tym bądzmy szczerzy, wiekszosc grup nie jest typowo tematycznych, w ktorych dodawane blogi kręcą się wokół jednego. Jest to po prostu miejsce, w których ludzie piszą co u nich, czy po prostu poruszają trywialne tematy.
tak oczywiscie, teraz pewnie rzuci się grono osób które powiedza PO CO ZAKLADAC TAKIE GRUPY W KTORYCH ODPWIADAMY NA PYTANIE CZY COŚ LUBIMY CZY JAKI KOLOR MAJĄ TWOJE GACIE - to już jest indywidualna sprawa. Tak jak napisała Psychik

Psychik
Psychik: każdy ma tutaj konto z jakiegoś powodu:
i po prostu tego sie trzymajmy. Kiedyś był ranking grup publicznych i prywatnych razem i według mnie to było najlepsze rozwiąanie. Kto chciał to się zapisał kto nie to nie. Wszystko było widoczne, wiadome było czy grupa jest aktywna czy tylko słowa w jej opisie wznoszą ją na wysokości. Teraz takich możliwości nie ma, zapisujemy się do niby SUPER GRUPY PRYWATNEJ, która podobno jest najaktywniejsza na Fotka a okazuje się, że ostatni blog został napisany kilka miesięcy temu.
Bunicha
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 29
Bunicha
  15 kwietnia 2015

Bardzo brakuje mi dawnych grup, kiedyś łatwiej było dotrzeć do ludzi nawiązać znajomości i przyjaźnie trwające do dziś, teraz grupy wieją nudą, ciężko znaleźć taką która Cię interesuje.

MusTruskawkowyx3
MusTruskawkowyx3
  15 kwietnia 2015

Jestem za! ;) Przecież nikt na tym nie straci a wręcz przeciwnie .

tirururu
tirururu
  15 kwietnia 2015
Bunicha
Bunicha: teraz grupy wieją nudą, ciężko znaleźć taką która Cię interesuje

to racja! wieje nuda, bo ciezko zeby ktoś sie zapisał, każdy się denerwuje i zgłasza jeśli dostanie na PW zaproszenie do takiej grupy. No ale my nie wiemy kto chce być w takich grupach, a kto nie a siłą rzeczy jeśli jesteśmy na tym portalu tylko ze względu na grupy to chcemy żeby one jakoś funkcjonowały i były w nich aktywne osoby. W momencie gdy pojawiłby się znowu ranking, te osoby które byłyby zainteresowane zapisaniem się do jakiejś grupy mógłby sobie ją odnaleźć, bez zbędnego spamu na PW.
Psychik
Psychik
  15 kwietnia 2015

Dokładnie ciężko znaleźć jest je ... A jestem pewna że jak grupy prywatne zostaną przywrócone do rankingu to bedzie ich wiecej ...
Ludzie chętniej będą zakładać ... Bo bedzie łatwiej ..

A ktoś ma inne pomysły co można wprowadzic do grup ?

ZakreconaNaMaksax3
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 23
ZakreconaNaMaksax3
  15 kwietnia 2015

zgadzam się ze wszystkim , odkąd fotka zaczęła wprowadzać wszelakiego rodzaju ZMIANY, to po prostu aż czasem odechciewa się tutaj być . A już szukanie grup , które mają w sobie to "coś" stało się naprawdę trudne.
Gdyby nastąpiły jakieś zmiany w tym ,to na pewno więcej osób chciałoby dołączyć do GRUP , zwiększyłaby się aktywność,
więcej osób pewnie myślałoby o założeniu grupy i szukaniu jakichś nowych znajomości

SweetAngel
SweetAngel
  15 kwietnia 2015

jestem za :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.