Witam ,
każdy ma tutaj konto z jakiegoś powodu:
-jedni chcą tutaj kogoś poznać
-inni przebywają na czacie
-inni udzielają się na forum
-a jeszcze inni udzielają się w GRUPACH
Kiedyś grupy prywatne był w RANKINGU -teraz już nie ...
Fajnie gdyby taka możliwość powróciła, ponieważ jest wiele fajnych grup które są nie widoczne.
Aby ktoś je zauważył trzeba wysłać linka na PW czyli tzw SPAM co grozi blokadą...
Fajną opcją było tez WYRÓŻNIENIE GRUP - przynajmniej tak grupy prywatne mogły się pokazać.
Też mogłoby to powrócić . Bo szkoda aby taka fajna opcja jak GRUPY na Fotka upadły.
Bo nie ukrywajmy jest mniej aktywnych klanów, parę tych jeszcze aktywnych grup jest niewidocznych,
a w rankingu są grupy ze sprośnymi nazwami /nieaktywne w których nic się nie dzieje...
Może jakieś zmiany w tym kierunku?
Może ktoś ma jakiś inny pomysł ?
PISZCIE!
lista tematów
[Pomysłomat] GRUPY!! Jakieś pomysły ? strona 3 z 7
ZakreconaNaMaksax3: odkąd fotka zaczęła wprowadzać wszelakiego rodzaju ZMIANY, to po prostu aż czasem odechciewa się tutaj być
dokaldnie tak.
jedyny plus bycia tutaj, to rozmowa i poznawanie ludzi, a strona robi wszystko, zeby to uzytkownikom utrudnic.
cala reszta dzialnia tego portalu, to minusy.
kiedys tu bylo tak normlanie, teraz nie znam cenzuralnego slowna, ktorym mozna to wszytsko nazwac.
teraz oprocz skrzynki nie robi sie tu nic, absolutnie nic, a rozmawia sie coraz mniej dzieki kretynskim zmianom
rok temu rozmawialam stale z ok 20 os, plus prowadzenie kilku grup, teraz jest to jakies 5 os i koniec mojej aktywnosci tutaj.
maskara, to zmierza tylko w jedna strone
Konto usunięte: Jestem za tym ponieważ wiele osób poznałam przez grupy. Teraz są grupy zapomniane ale można zmienić dodając grupy do paska niebieskiego jak to było przedtem.
Nie wszystkie zmiany są udane a szczególnie z grupami. Zmieniacie profil ale nie patrzycie co jest wokół niego.
jeszcze bym dodał że brakuje wyróżnienie grup(nawet odpłatnie tak jak to kiedyś było i działało dobrze)...bo wysyłanie zaproszeń wiąże się z tym że to jest spam i profil osoby co wysyła zaproszenia może zostać zablokowany...
Jestem za , z tego wzgdufotka od pewnego czasu poświęca swój czas na '' randki '' z czego większość to przypał ;) a na pewno jakby wzieli pod uwagę grupy, zupełnie inaczej by to wyglądało. Wcześniej fotka stawiała na grupy a teraz sie robi tylko portalem randkowym próbującym wyswatać ludzi ;) Więc jestem za rankingiem
ja jestem za rankingiem grup prywatnych albo za wyróżnieniami grup prywatnych, tak jak było kiedyś i żeby były na niebieskim pasku GRUPY :)
Konto usunięte: Mój pomysł miał polegać na wstawieniu pola, w którym Adminka mogłaby dodać krótką informacje w grupie. Bylaby ona widoczna jedynie dla osób zapisanych. Patrzac na wyglad i rozklad po wejsciu do grupy, proponowalabym to pomiędzy belką z albumami, podpisami,ekipa etc a nazwą grupy. Mogłoby to wyglądać tak, jak na CZACIe ogólnym zaznaczana jest wiadomośc pisana do nas od innych uzytkowników.
A co myslicie o pomysle tirururu ?
Hmm ciekawe czy ktoś z FT albo FP się odezwie w tym temacie, czy znowu bedziemy pisać sami dla siebie :/