Witam ,
każdy ma tutaj konto z jakiegoś powodu:
-jedni chcą tutaj kogoś poznać
-inni przebywają na czacie
-inni udzielają się na forum
-a jeszcze inni udzielają się w GRUPACH
Kiedyś grupy prywatne był w RANKINGU -teraz już nie ...
Fajnie gdyby taka możliwość powróciła, ponieważ jest wiele fajnych grup które są nie widoczne.
Aby ktoś je zauważył trzeba wysłać linka na PW czyli tzw SPAM co grozi blokadą...
Fajną opcją było tez WYRÓŻNIENIE GRUP - przynajmniej tak grupy prywatne mogły się pokazać.
Też mogłoby to powrócić . Bo szkoda aby taka fajna opcja jak GRUPY na Fotka upadły.
Bo nie ukrywajmy jest mniej aktywnych klanów, parę tych jeszcze aktywnych grup jest niewidocznych,
a w rankingu są grupy ze sprośnymi nazwami /nieaktywne w których nic się nie dzieje...
Może jakieś zmiany w tym kierunku?
Może ktoś ma jakiś inny pomysł ?
PISZCIE!
[Pomysłomat] GRUPY!! Jakieś pomysły ? strona 4 z 7
czy nie zauważyliście kobiety że za tym pomysłem jesteście w większości Wy bo mężczyzn których tu zauważyłem to tylko 1 osoba oprócz mnie. Nie zastanawialiście się dlaczego tak jest.
zobacz w jakich tematycznych grupach sa faceci, przykre, ze wiekszosc obchodzi tylko jedno, wiec nic dziwnego, ze tu jest ich malo
zgadzam sie. facetów mozna zobaczyc tylko w tych sprosnych grupach .. a tego nie zauwazyles ?
Ja jestem za pomysłem Psychik jak i tirururu! Pomysły naprawdę ciekawe i warte wprowadzenia wszelkich zmian.. choć jestem ciekawa czy fotka w ogóle coś z tym zrobi, bo póki co to nawet zwykłego odzewu z ich strony nie ma...
Jestem za powrotem rankingu w grupach i możliwością wyróżnienia, bo tak to prywatne grupy są mało zauważalne !!
lovehardcorove
Rozumiem waszą potrzebę należności do grup dzięki niej szkolicie się w kontroli i sterowaniem innymi osobnikami i dostosowujecie rzeczywistość do waszych wyobrażeń - jesteście jak najbardziej istotami społecznymi . Nie na darmo powstało powiedzenie że jesteście "szyją co obraca głową" . Dlatego narzekacie bardzo na małą popularność grup, bo czym większa tym większe siła nacisku. Ja to rozumiem. Teraz też pewnie rozumiecie dlaczego faceci za bardzo tego nie chcą , bo to jakby kręcili bat na siebie. Powiedzcie czy nie jest tak, jeśli nie podajcie argumenty przeciw.
Nie rozumiem co ranking grup ma do jakiegoś STEROWANIA druga osoba. CHyba coś Ci się pomyliło.
Nie odchodzmy zbyt daleko do problemu ktory tu zostal poruszony. Chcemy by portal - czyt. osoby odpowiedzialne- zwróciły równiez uwage na to co kiedyś było ich mocną stroną i coś co sami proponuja. Skoro tak duża uwagę poświęcają wyglądowi profilu, ciągle zajmują się PW i ogólnymi zmianami, to dlaczego od dłuższego czasu taki element jak GRUPY jest przez nich totalnie olany i wrecz czuje ze zostaje wycofywany. Jakiś czas temu, przy jednych z pierwszych duzych zmian na Fotka część użytkowników odezwała się w sprawie grup i wtedy odprawiono ich tekstem, że NIE WSZYSTKO NA RAZ . spoko nie wsyztsko na raz, rozumiemy. ale KIEDY W KONCU?!
Dokładnie... Nie rozumiem o jakim Ty sterowaniu mówisz :)
Każdy do klanu dołącza dobrowolnie , nikt na nikogo nie naciska, jest wolność słowa kazdy pisze co chce, wyraża swoje zdanie.
Nie ma żadnego nacisku przez założycielki ...
nie rozumiem po co zaczynasz rozwijac zupelnie inny temat, do nieczego nie prowadzacy, ew do klotliwych wypowiedzi.
serio..? kto kogo zmusza, zeby byl w grupie? nikt. temat wgl nie jest o tym. nie zmienia to faktu, ze kolesiom na tym portalu, w wiekszosci tylko ruchanie w glowie i nie obchodzi ich nawiazywanie wiekszych znajomosci z kims, z kim prawdopodobnie sie nie spotkaja. cala tajemnica. laski po prostu lubia rozmawiac, nie bardzo obchodzi nas czy sie z ta os bd widywac w rzeczywistosci. grupy sa zazwyczaj tematyczne, niestety zainteresowania panow sa dosc ograniczone. co ewidentnie widac.
Ja oczywiście zgadzam się i jestem również za tym, by przywrócić zmiany takie jakie panowały kiedyś. Dzięki temu grupy prywatne będą widoczne w rankingu, co za tym idzie każdy będzie miał możliwość zobaczenia, że grupy prywatne też istnieją i też należą do grup aktywnych.. A nie widać tylko grupy publiczne i w dodatku w większości gdzie wpisy były dodawane jakiś czas temu.. GRUPA PRYWATNA - to że jest prywatna to nie oznacza, że jest GORSZA, a stwierdziłabym,że i lepsza.. To tyle w tym temacie ode mnie..