CASTING na Moderatora wybierany w ramach konkursu a nie jak do tej pory trzeba zgłaszać swoją kandydaturę
lista tematów
[Pomysłomat] CASTING na MOD
Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)
a mnie bardzo ale to bardzo interesuje czy kiedykolwiek ktorys z modow dostal kiedys w czape za ten swoj niewyparzony pyszczek
Konto usunięte: CASTING na Moderatora wybierany w ramach konkursu a nie jak do tej pory trzeba zgłaszać swoją kandydaturę
Niestety też jestem na nie:)
Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś całkiem obcy dla połowy modów/fp/ft i możliwe słabo znający zasady dostał jakiekolwiek uprawnienia "bo jest lubiany". Bycie "lubianym" to nie wszystko. Żeby być modem trzeba umieć radzić sobie z niektórymi sytuacjami.. i pewnie kilka osób z castingu dałoby radę a co z tymi którzy będą pomyłką i narobią tylko zachodu i bałaganu?:)
Wydaje mi się, że tak jak jest teraz zostanie:)
ci z największym parcien i poryciem na punkcie regulaminu, co latają ze screnami jak suczka z cieczką, nigdy modami nie powinni zostać, bo nie zalezy im na byciu dobrym i lubianym modem, tylko na zajebistość i poczucie władzy i zaakceptowanie chociaż w internetach.
wy i te cale bycie modem co za szajs niby tylu was jest a w nocy wolna amerykanka ;p nie wspomne co jest nad ranem
swoja droga hajs sie liczy i ilosc zarejestrowanych ludzi heh
nie pisz bezosobowo ;/
Jak o mnie chodzi, to podejscie do tego mi sie nie zmieniło od lat, zawsze miałam takie danie, czym bardziej przezywa to co się dzieje na fotce nie będąc modem, tym mniej się nadaje na funkcje.
Przeżywanie regulaminu, ciagle kapowanie na kogoś, a samemu nie udzielając się za dużo, siedzi i czeka kogo tu wsypać
Endorfina: nie pisz bezosobowo ;/
Jak o mnie chodzi, to podejscie do tego mi sie nie zmieniło od lat, zawsze miałam takie danie, czym bardziej przezywa to co się dzieje na fotce nie będąc modem, tym mniej się nadaje na funkcje.
Przeżywanie regulaminu, ciagle kapowanie na kogoś, a samemu nie udzielając się za dużo, siedzi i czeka kogo tu wsypać
akurat twoja wypowiedz to czysty przypadek do mojej wypowiedzi , śmieszy mnie jedynie fakt jak czytam : ci modzi to donosiciele ,dupowłazy czy bóg wie ,gdzie każdy z nich taki był lub niekiedy i gorszy , no ale ze wszystkiego z twarzą trzeba wyjść to ich rozumiem ;)
Konto usunięte: akurat twoja wypowiedz to czysty przypadek do mojej wypowiedzi , śmieszy mnie jedynie fakt jak czytam : ci modzi to donosiciele ,dupowłazy czy bóg wie ,gdzie każdy z nich taki był lub niekiedy i gorszy , no ale ze wszystkiego z twarzą trzeba wyjść to ich rozumiem ;)
Ci co nagle nienawidzą wszystkich modów , to albo nimi byli i ich wywalono, albo mają parcie na modka.Można nie przepadać za jakimś modem, bo wszystkich sie lubić nie da, mody czy FP też wszystkie sie nie muszą kochać, tylko dlatego ze mają taki sam panel, ale jak ktoś dosłownie w modach ma wroga, to coś z nim nie haloo.