Sztumpole
Sztumpole
  16 stycznia 2015 (pierwszy post)

CASTING na Moderatora wybierany w ramach konkursu a nie jak do tej pory trzeba zgłaszać swoją kandydaturę

KMKL
KMKL
  19 stycznia 2015
woland
woland: Zaprawdę powiadam ci ...

dzień dobry księże proboszczu:PP
GRADEK83
GRADEK83
  20 stycznia 2015

Casting to będzie przy wyborach na prezydenta ta pani co kandyduje ma mój głos XD ładna pani prezydent i jeszcze wykształcona to dobra wizytówka dla Polski XD
Co do tematu to nie popieram. MOD musi być wybrany przez innych MODów i FT tak było jest i musi być. A Życie i tak samo weryfikuje czy ktoś się nadaje czy nie.

Bezsennny
Bezsennny
  22 stycznia 2015

za 10zł netto na godz może bym sie zgodzil pilnować tej dżunglid83dde09

krzysiiu
krzysiiu
  25 stycznia 2015
Shaitan
Shaitan: W sumie mogę zrobić taki konkurs, kto zrobi mi najładniejsze zdjęcie z dedykacją dostanie moda RUSll: Ty póki co zajmujesz pierwsze miejsce xDDA tak poważnie - drogi autorze tematu - nie wiem czy jesteś świadom, ale właśnie w tej chwili wybory odbywają się poniekąd na zasadzie konkursu, uprawnienia "wygrywają" ci, którzy zdaniem MG mogą nadawać się na daną funkcję. A że nie zawsze okazuje się to słuszny wybór, to cóż, shit happens, pozory mylą. I wcale nie trzeba się specjalnie zgłaszać a zazwyczaj ci, którzy usilnie się zgłaszają bo myślą, iż będą najlepszymi moderatorami absolutnie się do tego nie nadają, bo albo są za słabi psychicznie, albo banowaliby za byle gówno, albo (co jest najbardziej prawdopodobne w wielu przypadkach) wykorzystywaliby tą funkcję do celów prywatnych, chronienia znajomych, przesadnego banowania nielubianych itp ;)

Na Moda najlepiej ja bym sie nadał :) zgłaszam do fotka team albo do Cb kolego :) coś zawsze wynajde
Niereformowalny
Niereformowalny
  25 stycznia 2015
krzysiiu
krzysiiu: Na Moda najlepiej ja bym sie nadał :)

Nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz :)
krzysiiu
krzysiiu
  25 stycznia 2015

wiecej robie od nich :) bo jak narazie to sie wyzywaja od kartofli :) Cukierkowa

Niereformowalny
Niereformowalny
  25 stycznia 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
krzysiiu
krzysiiu: wiecej robie od nich

przemilczę, w każdym bądź razie mało kto z parciem na moda go dostaje- teraz wiesz jakie masz szanse :d

krzysiiu
krzysiiu: bo jak narazie to sie wyzywaja od kartofli

To nie wyzwisko, ale jesteś zbyt "mały" by to zrozumieć, a ja nie zamierzam tłumaczyć ci tego skąd i dlaczego;)
krzysiiu
krzysiiu
  25 stycznia 2015

nie chodzi o pracie lecz o kulture osobistą :)

krzysiiu
krzysiiu
  25 stycznia 2015

mało osób ją posiada :) ja napisałem a oni potrafią sie wyzywać :)

krzysiiu
krzysiiu
  25 stycznia 2015

szkoda ze maja Moda a tak mało kultury ;/ przykre

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  25 stycznia 2015
krzysiiu
krzysiiu: szkoda ze maja Moda a tak mało kultury ;/ przykre

Czy jako potencjalnemu kandydatowi na mod-a jest Ci znana możliwość edycji posta w czasie 5 minut od jego dodania?
Proszę bardzo zastosuj się do tego info i nie nabijaj postów w tym dziale, leć na Hydepark i się wyżyj.

Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
krzysiiu
krzysiiu
  25 stycznia 2015

:) juz jest znana

Shaitan
Shaitan
  25 stycznia 2015
krzysiiu
krzysiiu: nie chodzi o pracie lecz o kulture osobistą :)

krzysiiu
krzysiiu: mało osób ją posiada :) ja napisałem a oni potrafią sie wyzywać :)

krzysiiu
krzysiiu: Na Moda najlepiej ja bym sie nadał :) zgłaszam do fotka team albo do Cb kolego :) coś zawsze wynajde

Ależ hipokryzja przez ciebie przemówiła... Już nie będę tu cytował za co właśnie otrzymałeś bana na komentarze, ale serio.. więcej ogłady kolego ;)
AIeksandra
AIeksandra
  25 stycznia 2015
krzysiiu
krzysiiu: Na Moda najlepiej ja bym sie nadał :)
Poprawka, możesz wysłać swoje zgłoszenie ale to czy się nadasz- nie zależy od Ciebie. d83dde09
Shaitan
Shaitan: Już nie będę tu cytował za co właśnie otrzymałeś bana na komentarze
Czyli się nie nadajesz w ogóle. :rotfl:
Niereformowalny
wpis jest ukryty
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.