CASTING na Moderatora wybierany w ramach konkursu a nie jak do tej pory trzeba zgłaszać swoją kandydaturę
lista tematów
[Pomysłomat] CASTING na MOD
Casting to będzie przy wyborach na prezydenta ta pani co kandyduje ma mój głos XD ładna pani prezydent i jeszcze wykształcona to dobra wizytówka dla Polski XD
Co do tematu to nie popieram. MOD musi być wybrany przez innych MODów i FT tak było jest i musi być. A Życie i tak samo weryfikuje czy ktoś się nadaje czy nie.
Shaitan: W sumie mogę zrobić taki konkurs, kto zrobi mi najładniejsze zdjęcie z dedykacją dostanie moda RUSll:
Ty póki co zajmujesz pierwsze miejsce xDDA tak poważnie - drogi autorze tematu - nie wiem czy jesteś świadom, ale właśnie w tej chwili wybory odbywają się poniekąd na zasadzie konkursu, uprawnienia "wygrywają" ci, którzy zdaniem MG mogą nadawać się na daną funkcję. A że nie zawsze okazuje się to słuszny wybór, to cóż, shit happens, pozory mylą. I wcale nie trzeba się specjalnie zgłaszać a zazwyczaj ci, którzy usilnie się zgłaszają bo myślą, iż będą najlepszymi moderatorami absolutnie się do tego nie nadają, bo albo są za słabi psychicznie, albo banowaliby za byle gówno, albo (co jest najbardziej prawdopodobne w wielu przypadkach) wykorzystywaliby tą funkcję do celów prywatnych, chronienia znajomych, przesadnego banowania nielubianych itp ;)
Na Moda najlepiej ja bym sie nadał :) zgłaszam do fotka team albo do Cb kolego :) coś zawsze wynajde
Czy jako potencjalnemu kandydatowi na mod-a jest Ci znana możliwość edycji posta w czasie 5 minut od jego dodania?
Proszę bardzo zastosuj się do tego info i nie nabijaj postów w tym dziale, leć na Hydepark i się wyżyj.
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
krzysiiu: Na Moda najlepiej ja bym sie nadał :) zgłaszam do fotka team albo do Cb kolego :) coś zawsze wynajde
Ależ hipokryzja przez ciebie przemówiła... Już nie będę tu cytował za co właśnie otrzymałeś bana na komentarze, ale serio.. więcej ogłady kolego ;)