To nie rozwiązuje problemu natrętnych wiadomości, zamiast tego dodajcie 2 osobne opcje blokowanie wszystkich wiadomości od mężczyn i druga od kobiet, to rozwiąże problem a nie blokada zdjęć, co to niby ma dać...Dodajcie coś a nawet nie pytancie o zdanie
lista tematów
Po co blokowaliście mozliwość wysyłania zdjęć strona 4 z 4
jestemwczorajsza: Cos tam obilo mi sie o uszy w Twoim temacie.
Nie moge komentowac zaistnialej sytuacji. :)
Czemu nie mozesz?
Przeciez nie wiaze Cie zadna umowa/ lojalka z serwisem?
LOL
Nie dosc, ze cenzuruja wypowiedzi uzytkownikow w dogodny dla nich sposob, to wplywaja teraz na Ciebie - zakazuja Ci brania udzialu w OTWARTYM TEMACIE/ ROZMOWIE NA FORUM PUBLICZNYM? Zartujesz? #JACIENIEPIKOLEKURDEBELE.... ale jaja : D
Konto usunięte: jestemwczorajsza: Cos tam obilo mi sie o uszy w Twoim temacie.
Nie moge komentowac zaistnialej sytuacji. :)
Czemu nie mozesz?
Przeciez nie wiaze Cie zadna umowa/ lojalka z serwisem?
LOL
Nie dosc, ze cenzuruja wypowiedzi uzytkownikow w dogodny dla nich sposob, to wplywaja teraz na Ciebie - zakazuja Ci brania udzialu w OTWARTYM TEMACIE/ ROZMOWIE NA FORUM PUBLICZNYM? Zartujesz? #JACIENIEPIKOLEKURDEBELE.... ale jaja : D
Pawel nie przekrecaj moich slow. Nikt mi nic nie zabrania, nie dopisuj tego czego nie ma.
Po prostu jestem moderatorem i z ludzkiej lojalnosci nie pcham sie w tematy, ktore mnie nie dotycza.
To moja decyzja, nikt na mnie z niczym nie wplywa.. nie przesadzaj, zyjemy w demokratycznym panstwie :D
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
jestemwczorajsza: To moja decyzja, nikt na mnie z niczym nie wplywa.. nie przesadzaj, zyjemy w demokratycznym panstwie :D
Napisalas, ze nie mozesz komentowac - pomyslalem, ze ktos Ci zabronil, wiesz?
Pamietam takie akcje za czasow mojego FP. Byli tez ludzie, ktorzy strasznie wkurzali sie przez ten caly burdel jaki tu jest.
Zabaniano nam kontaktowania sie z takimi osobami. Trabiono o tym na zamknietych grupach dla modkow i takie tam : D
No ale juz wszystko wiem, nie chcesz to spoczko
Konto usunięte: jestemwczorajsza: To moja decyzja, nikt na mnie z niczym nie wplywa.. nie przesadzaj, zyjemy w demokratycznym panstwie :D
Napisalas, ze nie mozesz komentowac - pomyslalem, ze ktos Ci zabronil, wiesz?
Pamietam takie akcje za czasow mojego FP. Byli tez ludzie, ktorzy strasznie wkurzali sie przez ten caly burdel jaki tu jest.
Zabaniano nam kontaktowania sie z takimi osobami. Trabiono o tym na zamknietych grupach dla modkow i takie tam : D
No ale juz wszystko wiem, nie chcesz to spoczko
Jeszcze sie taki nie urodzil aby mi czegos zabronil! ;D
No to ciesze sie, ze sobie wyjasnilismy.
Buziaki!
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.