To nie rozwiązuje problemu natrętnych wiadomości, zamiast tego dodajcie 2 osobne opcje blokowanie wszystkich wiadomości od mężczyn i druga od kobiet, to rozwiąże problem a nie blokada zdjęć, co to niby ma dać...Dodajcie coś a nawet nie pytancie o zdanie
lista tematów
Po co blokowaliście mozliwość wysyłania zdjęć strona 3 z 4
DyktatorMody: - Dodanie podglądu głosów oddanych na Tak w zakładce Głosy (dla Gwiazd) oraz podglądu połączeń (par) dla wszystkich
Rysiu...
Połączeń (par) ... Trzymajmy się tego jak administracja serwisu te połączenia nazywa.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Połączmy się w parę!
Ej, serio po jakimś czasie decyzje "TAK/ NIE" są usuwane? Czyli wychodzi na to, że to decyzja tymczasowa czy jak?
Buziaczek dla Pani Moderatorz
Konto usunięte: Ej, serio po jakimś czasie decyzje "TAK/ NIE" są usuwane? Czyli wychodzi na to, że to decyzja tymczasowa czy jak?
Buziaczek dla Pani Moderatorz
Po 90 dniach są uusuwabe i użytkownik ma możliwość oddać ponowną decyzję. Dobra opcja dla lubi bez pakietu gwiazdy i możliwości "cofnięcia" przypadkowej decyzji lub jeśli po 3 miesiącach gust się zmieni.
Cmok Pawełek ;*
Nie wiem jakim cudem wyszło takie słowo zamiast usuwane.
Ej, no przecie nie Ciebie mordo : D
jestemwczorajsza: Po 90 dniach są uusuwabe i użytkownik ma możliwość oddać ponowną decyzję. Dobra opcja dla lubi bez pakietu gwiazdy i możliwości "cofnięcia" przypadkowej decyzji lub jeśli po 3 miesiącach gust się zmieni.
Grubo, grubo.
Rozpoczęte rozmowy pomimo braku decyzji można dalej kontynuować?
Ciągle coś nowego wymyślają żeby podbić statystyki.
Masakra, mówię wam : D
Daj no buziaczek długowłosa
Jestem tylko moderatorem forum więc nie jestem do końca poinformowana w tym temacie.
WYDAJE mi się, że tak skoro możliwość rozmowy została udostępniona to usunięta decyzja nie powinna blokować rozmowy.
Jaki wymagający! Zwykła gwiazdka mu nie pasuje! :D
jestemwczorajsza: Jestem tylko moderatorem forum więc nie jestem do końca poinformowana w tym temacie.
WYDAJE mi się, że tak skoro możliwość rozmowy została udostępniona to usunięta decyzja nie powinna blokować rozmowy.
Pewnie można, trza zapytać jakiegoś FT czy coś..
Słotka jak miut #JACIENIEPIKOLEKURDEBELE
jestemwczorajsza: Rysiu...
Połączeń (par) ... Trzymajmy się tego jak administracja serwisu te połączenia nazywa.
Ech ci nowicjusze wszystko pokręcą. Za moich czasów było wszystko jasne. Parka była jedna :P
Co to za podwójne standardy! Moderatorka może nie wiedzieć a ja muszę wiedzieć i odpowiadać za innych.
Mnie ciekawi co osoba bez zdjęcia się tak martwi o wysyłanie zdjęć innym. Wyślij mi coś, plissssss :)
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Popytam tych u góry jak to wygląda.
DyktatorMody: Ech ci nowicjusze wszystko pokręcą. Za moich czasów było wszystko jasne. Parka była jedna :P
Tupnij nóżką i uderz w stół! ;D
DyktatorMody: Co to za podwójne standardy! Moderatorka może nie wiedzieć a ja muszę wiedzieć i odpowiadać za innych.
Wiedziałam, że nie przeżyjesz tego spokojnie!
Wlasnie rozmawiam z "gora", od dosc dlugiego czasu. MASAKRAAAAA!
Poczekaj az wrzuce tu film z calej konwersacji z pracownikiem dzialu obslugi klienta
Po nowym roku normalnie uderzam z tym do prawnika. Jakas organizacja charytatywna sie wzbogaci...
DyktatorMody: jestemwczorajsza: Przyszłam doinformowana!
SUPER. Wystąpię o pochwałę dla Ciebie od kogoś ważnego.jestemwczorajsza: Przyszłam doinformowana!
A co jak wykasujesz rozmowy z Fotki?
Czy musisz zaczynać od nowa a nie masz gwiazdy i już zagadałaś kogoś w tym dniu ;)
Marzy mi sie dyplom, powiesze sobie nad lozkiem!
Usuwasz jedynie historie rozmowy, ktora jest dla Ciebie rozblokowana. Nie nastapi blokada, tak mysle.
Konto usunięte: jestemwczorajsza: Popytam tych u góry jak to wygląda.
Wlasnie rozmawiam z "gora", od dosc dlugiego czasu. MASAKRAAAAA!Poczekaj az wrzuce tu film z calej konwersacji z pracownikiem dzialu obslugi klienta
Po nowym roku normalnie uderzam z tym do prawnika. Jakas organizacja charytatywna sie wzbogaci...
Cos tam obilo mi sie o uszy w Twoim temacie.
Nie moge komentowac zaistnialej sytuacji. :)