Witam. Zakupiłem ostatnio gwiazdę na 90 dni. Mam zamiar usunąć konto ponieważ już go nie potrzebuje. Czy subskrypcja dalej będzie się odnawiać?. Czy będą pobierane pieniądze z tel?. Proszę o pomoc :).
lista tematów
Subskrypcja Gwiazdy.
Zgodnie jak jest w regulaminie pakiet gwiazdy jest tylko odnawialny w przypadku wykupienia na 14 lub 30 dni. Tak więc spokojnie nic nie pobierze pieniędzy, to tylko jednorazowe wykupienie. https://fotka.com/regulamin :)
W przypadku jak jest gwiazda odnawialna to jest blokada usunięcia konta, wcześniej trzeba zrezygnować zgodnie z procedurą...
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
JeremyJeremy: Witam. Zakupiłem ostatnio gwiazdę na 90 dni. Mam zamiar usunąć konto ponieważ już go nie potrzebuje. Czy subskrypcja dalej będzie się odnawiać?. Czy będą pobierane pieniądze z tel?. Proszę o pomoc :).
Cześć.
W przypadku wykupienia dostępu do Klubu Gwiazd na 90 dni subskrypcja nie odnawia się automatycznie, więc pieniądze z Twojego konta nie zostaną pobrane. Pozdrawiam :)