TrzynasteMarzenie
TrzynasteMarzenie
  17 kwietnia 2018 (pierwszy post)

ziomku założycielu fotki wchodzę na kam do znajomej nic nie pisze mod banuje mnie za free na mc 30s ban za co? Usunąć opcje moda temu śmieciowi niech sobie porachunki prywatne załatwia gdzie indziej co jest do uja bany za nic za free sobie daje skoro nic nie napisałem to za co ban? Ogarnie to ścierwo jp bo wam zrobię taka jazdę na fotce że się posracie właśnie zaczęliście z LucaasemNL czyli hackerem po trzech wyrokach czekaj 48h jak nie dostanę odpowiedzi za co dostałem bana zniszczę ten portal. P.S Onet czat nie wierzył już go nie ma tak to ja go zlikwidowałem czekam na odpowiedź za co dostałem bana...

TrzynasteMarzenie
TrzynasteMarzenie
  17 kwietnia 2018

chcecie wojny że mną? z tak marnie zabezpieczonym portalem to do zobaczenia za 48h tylko uwierzcie to się wam nie opłaci zniszczyłem Onet czat zrobię to samo wam czekam na odpowiedź za co ban....

TrzynasteMarzenie
TrzynasteMarzenie
  17 kwietnia 2018

macie 48 godzin na wytłumaczenie za co dostałem bana...

TrzynasteMarzenie
TrzynasteMarzenie
  17 kwietnia 2018

potem zacznie się jazda a wasze zabezpieczenia to 10 procent Onetu..... resztę się wiecie jaka rad krzywda spotyka jak pod tym postem nie pojawi się odpowiedz....

TrzynasteMarzenie
TrzynasteMarzenie
  17 kwietnia 2018

z takimi zabezpieczeniami że ma zadziuwracue do zobaczenia w piekle przestaniecie istnieć w 2 mc

TrzynasteMarzenie
TrzynasteMarzenie
  17 kwietnia 2018

macie 48h na odpowiedź za co ban na miesiąc ostrzegam tylko raz potem już nie rozmawiaj tylko zaczyna się opcja destrukcja was wybór albo się tu bawię albo zabójcze życie tego portalu nie wierzycie ok się przekonacie co rad spotka, chyba się wam w D pojepało na emeryturze ale zniszczyć taka fotkę to dla mnie max 2 mc wasz wybór nie pozdrawiam to jest mój ostatni post potem destrukcja....

TrzynasteMarzenie
TrzynasteMarzenie
  17 kwietnia 2018

miłej nocy życzę

TrzynasteMarzenie
TrzynasteMarzenie
  17 kwietnia 2018

I Panie Andrzeja Ciesielski pytanie chce Pan dalej mieć fotkę czy...

TrzynasteMarzenie
TrzynasteMarzenie
  17 kwietnia 2018

48h macie potem rad zniszczę pozdrawiam LucaasNL

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  17 kwietnia 2018

Dzień dobry,
achhh te emocje... proszę, więcej kultury :-)

Zgodnie z obowiązującymi zasadami https://fotka.com/forum/fotka/1173141,Zasady_obowiazujace_ w profilu można umieszczać zdjęcia swojego autorstwa. Niestety, Pan proceder wrzucania czyichś fotek ponawiał, w związku z czym konsekwentnie otrzymał ban adekwatny wymiar blokady na dodawanie zdjęć.

Proponuję być fair wobec siebie oraz portalu, dać na wstrzymanie, wziąć głęboki oddech i po zakończeniu "bana" wrzucić własne zdjęcie.
Pozdrawiam,
esquilo,
Fotka Przyjaciel.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.