TomaszPilat
Reputacja: -36 | BluzgometrTM: 0
TomaszPilat
  5 listopada 2016 (pierwszy post)

Heja nie wiem, czy widziałeś, ale ktoś wrzucił nagi filmik i wydaję mi się, że to Ty, nie jesteś taki zły xD A tak wgl. to jesteś świadom, że ktoś Cię nagrywał? Bo dziwnie troche to wygląda xd - WTFTube.top/watch?v=m_n.TomaszPilat. Czy panswo go nie zasterzycze że jak ten filmik nie zostanę usenety to morze spawa pojawić się sodze ?

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  5 listopada 2016
TomaszPilat
TomaszPilat: Czy panswo go nie zasterzycze że jak ten filmik nie zostanę usenety to morze spawa pojawić się sodze ?

Tego filmiku nie ma, nie ma sensu się takimi komentarzami przejmować, tylko usuwać jako "zgłoś spam".
Tu jest o tym http://fotka.com/forum/fotka/1187262,Dlugotrwaly_atak_bot
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
TomaszPilat
TomaszPilat
  5 listopada 2016

Opublikowany Dzisiaj
O to widzicie nagranie fajnego kolegi :P Nagranie nie jest Moje, znajoma mi podesłała, ale trzeba przyznać jedno, typek jest niezły! xD Wydaję mi się, że to jest FaceBook tego gościa z tego filmiku :P - facebook.com/profile.php?=7432645066541 a jak miszysz skod ta osoba ma moje dane z fezbuka ?

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  5 listopada 2016
TomaszPilat
TomaszPilat: a jak miszysz skod ta osoba ma moje dane z fezbuka ?

Bo to jest specjalny link który pokaże każdemu swój własny profil na fb, znany trik, ta osoba nie zna Twoich danych z fb.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
TomaszPilat
wpis jest ukryty
TomaszPilat
TomaszPilat
  5 listopada 2016
Ja nie mam nić do was ale tak toś ujawnia dane użytkownika to powinen wieczerzasz z roboty w potwalu społecznościowym .
kamyk1234
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
kamyk1234
  14 listopada 2016
TomaszPilat
TomaszPilat: Heja nie wiem, czy widziałeś, ale ktoś wrzucił nagi filmik i wydaję mi się, że to Ty, nie jesteś taki zły xD A tak wgl. to jesteś świadom, że ktoś Cię nagrywał? Bo dziwnie troche to wygląda xd - WTFTube.top/watch?v=m_n.TomaszPilat. Czy panswo go nie zasterzycze że jak ten filmik nie zostanę usenety to morze spawa pojawzobacz podglądić się sodze ?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.