XIlluminatiX
XIlluminatiX
  6 czerwca 2015 (pierwszy post)

Czemu Wy traktujecie regulamin wybiórczo? Koleś miał status ze słowem "dla dziwek" www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1183097,Prosba_o_wyjasnienie dostał bana, www.fotka.pl/forum/muzyka/1020674,RadiaDlaCiebieFm reklama = zwrócenie uwagi = ban dla mnie. Temat Marty słowo www.fotka.pl/forum/hydepark/15658711,bycie_nornikiem-_zag "(inb4 sranie=ruchanie)" bana nie ma (oczywiście słusznie że nie ma bo w dzisiejszych nowoczesnych społecznościach to nie żadne przewinienie, tylko jak ja dodałem kiedyś słowo "ruchanie" to ban od razu był i stado modów się zebrało który pierwszy zbanuje, bo nie liczy się regulamin tylko kto to doda). Paranoja, ktoś w takiej sytuacji ma zamawiać gwiazdy? Śmieszni Jesteście, dopóki tutaj będzie ta esquilo, shaitan i kilka nowych tego typu przygłupich modków nikt od Was już gwiazdy nie kupi. Popatrzcie że ten portal umiera a tu bany lecą za tego typu słowa

Shaitan
Shaitan
  6 czerwca 2015

A ty znowu bezsensownie siejesz ferment...

Konto usunięte
Konto usunięte: www.fotka.pl/forum/muzyka/1020674,RadiaDlaCiebieFm reklama = zwrócenie uwagi = ban dla mnie.

Bana dostałeś za perfidne przeklinanie w temacie "wkurzony narodowiec".
XIlluminatiX
XIlluminatiX
  6 czerwca 2015
Ostatnio edytowany: za 26 listopada 9633
Shaitan
Shaitan: Bana dostałeś za perfidne przeklinanie w temacie "wkurzony narodowiec".

A dlaczego tylko ja a inna osoba która też dodała wulgaryzm w innym temacie bana nie dostała? I jest podobnej treści, nie będę donosił bo konfidentem nie jestem. Ale jak byście byli sprawiedliwi dla wszystkich to byście to widzieli, a nie że konsekwencje ponoszą tylko wybrani a inni tam mogą sobie porzucać mięchem, bo po co blokować kogoś do kogo się nic nie ma! Modki amatorzy nie?
ps. ŚMIESZNE JEST TO JAK PO MOIM TEMACIE SZYBKO REKLAMA RADIA ZNIKNĘŁA NA FORUM MUZYKA :lol:
Shaitan
Shaitan
  6 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: A dlaczego tylko ja a inna osoba która też dodała wulgaryzm w innym temacie bana nie dostała?

Może nikt z nas tego nie zauważył? Nie jesteśmy robotami i nie śledzimy każdego wątku, to jest po prostu nierealne.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie będę donosił bo konfidentem nie jestem

Taa.
XIlluminatiX
XIlluminatiX
  6 czerwca 2015
Shaitan
Shaitan: Może nikt z nas tego nie zauważył? Nie jesteśmy robotami i nie śledzimy każdego wątku, to jest po prostu nierealne.

To zrezygnuj jak nie potrafisz spełniać swoich obowiązków.
Shaitan
Shaitan: Taa.

Tak, donoszę tylko wtedy jak widzę że ktoś ewidentnie łamie regulamin, co oczywiście widać na każdym kroku a Wy jako FP jesteście od tego i waszym psim obowiązkiem jest to usuwać a nie czekać na zgłoszenia, od czekania to jest ale Fotka Team a nie Wy zwykli użytkownicy którym dano tu uprawnienia.
SZAMBONUREK
SZAMBONUREK
  7 czerwca 2015

Oni tylko sledza tych,ktorych nie lubia

Zua
Reputacja: -163 | BluzgometrTM: 86
Zua
  7 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu Wy traktujecie regulamin wybiórczo?

To tu jest jakiś regulamin? d83dde02

Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.