Wiem,że to nic mojego i nic oryginalnego ale...
Czy nie fajnie by było jakby wróciła stara metoda oceniania zdjęć na profilu?
Zabraliście fajną funkcję w zamian dając jakieś śmieszne tak/nie którego i tak nie można wyłączyć w ustawieniach.
Dotąd portal ten kojarzył się głównie z ocenianiem właśnie zdjęc a teraz...ech szkoda gadać.
Wiec zamiast zabierać coś,co się sprawdzałoi dawać nie wiadomo co,może wrócić do starych sprawdzonych ocen?
Co o tym myślicie?
lista tematów
Oceny strona 3 z 3
Shaitan: Akurat tu się mylisz, pełnej skali oceniania 1-11 naprawdę nie używał nikt poza grupami trollohejterskimi
Więc dobrym pomysłem było jej usunięcie całkowicie. A nie wprowadzanie jedynej słusznej oceny. Jeżeli ktoś nie dostrzega w tym absurdu to ja rozkładam ręce i nie mam nic więcej do dodania.
Konto usunięte: Więc dobrym pomysłem było jej usunięcie całkowicie. A nie wprowadzanie jedynej słusznej oceny. Jeżeli ktoś nie dostrzega w tym absurdu to ja rozkładam ręce i nie mam nic więcej do dodania.
Oczywiście, że jest to absurdalne, ale skoro 99% użytkowników chciało dostawać jedynie najwyższe oceny, to zostało to wprowadzone. I choć uznasz to za największy debilizm świata to nie możesz w tym przypadku powiedzieć, że zarząd ma w dupie zdanie użytkowników ;)
LOL, dopiero ogarnęłam, że można same 10 dawać. A ja myślę "no pewnie niezła ze mnie laska, że same 10 dostaję" xD