FioletowyAlbin
Reputacja: -48 | BluzgometrTM: 1
FioletowyAlbin
  9 stycznia 2015 (pierwszy post)

Wiem,że to nic mojego i nic oryginalnego ale...

Czy nie fajnie by było jakby wróciła stara metoda oceniania zdjęć na profilu?
Zabraliście fajną funkcję w zamian dając jakieś śmieszne tak/nie którego i tak nie można wyłączyć w ustawieniach.
Dotąd portal ten kojarzył się głównie z ocenianiem właśnie zdjęc a teraz...ech szkoda gadać.
Wiec zamiast zabierać coś,co się sprawdzałoi dawać nie wiadomo co,może wrócić do starych sprawdzonych ocen?
Co o tym myślicie?

CharlieHebdo
CharlieHebdo
  13 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: bierzesz kartę do głosowania a na niej żadnego wyboru tylko jedna jedyna słuszna opcja?

Dyktatura na fotce.
UpiornaKolorowanka
UpiornaKolorowanka
  13 stycznia 2015
Shaitan
Shaitan: Akurat tu się mylisz, pełnej skali oceniania 1-11 naprawdę nie używał nikt poza grupami trollohejterskimi

Więc dobrym pomysłem było jej usunięcie całkowicie. A nie wprowadzanie jedynej słusznej oceny. Jeżeli ktoś nie dostrzega w tym absurdu to ja rozkładam ręce i nie mam nic więcej do dodania.
Shaitan
Shaitan
  13 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Więc dobrym pomysłem było jej usunięcie całkowicie. A nie wprowadzanie jedynej słusznej oceny. Jeżeli ktoś nie dostrzega w tym absurdu to ja rozkładam ręce i nie mam nic więcej do dodania.

Oczywiście, że jest to absurdalne, ale skoro 99% użytkowników chciało dostawać jedynie najwyższe oceny, to zostało to wprowadzone. I choć uznasz to za największy debilizm świata to nie możesz w tym przypadku powiedzieć, że zarząd ma w dupie zdanie użytkowników ;)
niezawiodeobiecuje
niezawiodeobiecuje
  13 stycznia 2015

LOL, dopiero ogarnęłam, że można same 10 dawać. A ja myślę "no pewnie niezła ze mnie laska, że same 10 dostaję" xD

BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  14 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: LOL, dopiero ogarnęłam, że można same 10 dawać. A ja myślę "no pewnie niezła ze mnie laska, że same 10 dostaję" xD

Może zmysł szachisty masz w genach xD
niezawiodeobiecuje
niezawiodeobiecuje
  14 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: niezawiodeobiecuje: LOL, dopiero ogarnęłam, że można same 10 dawać. A ja myślę "no pewnie niezła ze mnie laska, że same 10 dostaję" xD Może zmysł szachisty masz w genach xD

Nie bardzo rozumiem d83dde09
BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  14 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie bardzo rozumiem

No szachista 'działa powoli' ale za to rozważnie ;p zatem chwilkę Ci to zajęło, by to rozkminić :D
niezawiodeobiecuje
niezawiodeobiecuje
  14 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: niezawiodeobiecuje: Nie bardzo rozumiem No szachista 'działa powoli' ale za to rozważnie ;p zatem chwilkę Ci to zajęło, by to rozkminić :D

Umysł szachisty = umysł zwycięzcy ;)
BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  14 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Umysł szachisty = umysł zwycięzcy ;)

No ja tego nie neguję :D i zapewne tak jest jak piszesz :p
Tylko po prostu z tym mi się skojarzyło ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.