Witam, dostałem bana na dzień właśnie od moderatora "dee" za stwierdzenie, że ma problemy emocjonalne. Teraz pytanie do Was, czy owe stwierdzenie(całkowicie subiektywne po wcześniejszym przeanalizowaniu wypowiedzi tej użytkowniczki) zalicza się do "Przeklinanie i ublizanie"?
lista tematów
Ban od "dee" strona 4 z 4
Lukasz: Ale dałoby się zrobić takie głosowanie, z którego wybralibyście paru userów, którzy faktycznie się nadają :>
Ja naprawdę chętnie przeczytam każde pw z jakąś rozsądną propozycją, na którą mam wpływ, ale naprawdę musi być rozsądna, a nie tak jak przy okazji modów wakacyjnych kandydatury osób, które nawet wtedy miały bany na czat...
W tej sprawie nie będę się wypowiadała, bo nie są to moje kompetencje i na to wpływu nie mam.
Edytaaa87: a nie tak jak przy okazji modów wakacyjnych kandydatury osób, które nawet wtedy miały bany na czat...
Zapewne pisali dla śmiechu, sam byłem ciekaw odpowiedzi i napisałem z permem xD...
Edytaaa87: Ja naprawdę chętnie przeczytam każde pw z jakąś rozsądną propozycją, na którą mam wpływ, ale naprawdę musi być rozsądna
Rozumiem :)