Witam, dostałem bana na dzień właśnie od moderatora "dee" za stwierdzenie, że ma problemy emocjonalne. Teraz pytanie do Was, czy owe stwierdzenie(całkowicie subiektywne po wcześniejszym przeanalizowaniu wypowiedzi tej użytkowniczki) zalicza się do "Przeklinanie i ublizanie"?
Ban od "dee" strona 2 z 4
Nie będę się przleogowywać specjalnie i tak wszyscy wiedzą, że to ja. :))))))))))))) Więc nie wiem jaki masz problem ruda kuurwo XD
Dla Was sam fakt, że ktoś ma moda to już powód do jakiejś chorej nienawiści.
Ciekawe, że gdy sami sprowokujecie jakiegoś usera wyzwiskami, albo chamskim naśmiewaniem się i ta osoba w ramach obrony odwdzięczy się Wam pięknym za nadobne, to wręcz wymagacie od moda reakcji, ale gdy ci sami moderatorzy reagują na Wasze zachowanie poniżej jakichkolwiek norm moralnych, to już są źli, niedobrzy, bo raczą Wam (jakbyście byli nie wiem jakimi gwiazdami) zwrócić uwagę.
Nikt na fotce nie ma immunitetu i czy ja czy ktokolwiek z Was za swoje nieodpowiednie zachowanie poniesie jakąś karę i żadne znajomości nie pomogą.
Zresztą, komu jak komu, ale Wam- osobom o dość długim stażu na fotce, pewnych rzeczy chyba nie powinno się tłumaczyć ;)