Jako, że stary temat jest już nieco przydługi a ja mam pozwolenie, to zakładam nowy temat do dyskusji o tym co wydarzyło się na piłkarskich boiskach. ;)
Także dzielcie się do woli wiadomościami futbolowymi!
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
5 лютого 2012
Renifer: No nie :( Pewniak 2 zapomniałem to dać :(
2.30 na Odense, 2.40 na Białą Gwiazdę
kurde dziś na Pomorzu - 26 stopni !
jutro rano kable i drugi akumulator z domu :P
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
7 лютого 2012
Barca będzie po obecnym sezonie starać się o obrońcę Milanu Thiago Silvę, mowa o 30mln euro - niby Milan wycenia zawodnika na 50mln. Pożyjemy zobaczymy :)
FejkiemJestem
7 лютого 2012
kolejna bramka Lewego :)
FejkiemJestem
8 лютого 2012
Athletic Club de Bilbao 6-2 CD Mirandés
Iker Munain 11, Markel Susaeta 14, Jon Aurtenetxe 22, Fernando Llorente 71, 75, César Caneda 88 (s) - Aitor Blanco 57, 86
no to nie bedzie Mirandes w finale CdR.
Renifer
8 лютого 2012
Kurs że Mirandés strzeli gola 1.73 a że nie strzeli 1.70.
Ładny pewniak był.
NuTiiiiii
8 лютого 2012
No to dziś znowu Bartłomiej Rabij i "Dani Alwis"
LuznyGosc
8 лютого 2012
NuTiiiiii: No to dziś znowu Bartłomiej Rabij i "Dani Alwis"
NuTiiiiii
8 лютого 2012
LuznyGosc: Myślisz, że Barca straci bramę jakąś?
Widziałem ten Twój typ do obstawienia. Może strzelą honorową na 5:1 :)