Jako, że stary temat jest już nieco przydługi a ja mam pozwolenie, to zakładam nowy temat do dyskusji o tym co wydarzyło się na piłkarskich boiskach. ;)
Także dzielcie się do woli wiadomościami futbolowymi!
SmokeStorySSG
5 февраля 2012
Legia Warszawa prowadzi z RNK Split już 2-0 po bramce Ivicy Vrdoljak'a w 20' spotkania.
Gutek909
5 февраля 2012
dobra, tutaj nabijamy ;d
ale mecz sie w Londynie zajebisty zrobił ;d
choć chcę porażki United!
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
5 февраля 2012
Kapitalne bramki Maty i Davida Luiza. A te karne Webb z kapelusza trochę, zwłaszcza ten 2.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
5 февраля 2012
trochę lipa bo Enkido się nie powypowiada w tym temacie - kto mnie będzie poprawiał :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
5 февраля 2012
ale frajerzy z Chelsea z 3:0
Gutek909
5 февраля 2012
Torres jest słaby masakrycznie. Widać, że z Atletico się wywodzi ;d
NuTiiiiii
5 февраля 2012
RexMundi: to nie hyde
ani nie RexMundi Sport :D
Daj innym założyć coś wg ich upodobania :)