RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 мая 2011 (pierwszy post)

Temat zbiorczy poświęcony zarówno przygotowaniom reprezentacji Polski do finałów Euro 2012
jak i grupowej walce pozostałych reprezentacji walczących o awans do turnieju który odbędzie się na Polskich i Ukraińskich boiskach.

Dodatkowo w tym temacie omawiać można przygotowania do Euro od strony organizacyjnej
Budowy stadionów, zaplecza sportowego itd.

Zapraszam do dyskusji

...Ignorance is bliss...
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 ноября 2011
LeonGrande
LeonGrande: Sa ujowe, nadaja sie jedynie do wycierania podlogi, od kiedy pamietam na sercu byl orzel bialy nie wiem komu sie cos poyebalo w glowkach by na wzor innych reprezentacji walnac zwiazkowy emblemat, tak bardzo przegrac. Zreszta poczytaj komentarze internautów, to nie jest odosobnione spostrzeżeniem, my polacy chcemy orła bialego a nie znaczku pzpn, toż to jest tylko podburzanie dodatkowo kibiców, nie dosc ze i tak ich nie trawiąm, to jeszcze teraz te zalosne koszulki lato kompletnie zdurnial.

Ja wiem co piszą internauci. Po prostu dostosowujemy wygląd naszych koszulek do tego co mają inne kadry narodowe. PZPN ma w dupie kibiców. To jest tak jak tu na forum w relacji user - FT ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  8 ноября 2011
Enkido
Enkido: Po prostu dostosowujemy wygląd naszych koszulek do tego co mają inne kadry narodowe

Skrajny idiotyzm, czyms sie wyroznialismy, tym ze nasze koszulki byly w pelni narodowe, a nie związkowe.

PZPN-em juz wkrotce zajmie sie posel Tomaszewski, to jego cel by wprowadzic kuratora ... Bońka.
Enkido
  8 ноября 2011
LeonGrande
LeonGrande: Skrajny idiotyzm, czyms sie wyroznialismy, tym ze nasze koszulki byly w pelni narodowe, a nie związkowe.

Wiszą mi koszulki, ważne, żeby dobrze grali w nich.

LeonGrande
LeonGrande: PZPN-em juz wkrotce zajmie sie posel Tomaszewski, to jego cel by wprowadzic kuratora ... Bońka.

Co będzie równoznaczne z zawieszeniem nas w FIFA i UEFA :tak:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
LeonGrande
  8 ноября 2011
Enkido
Enkido: Wiszą mi koszulki, ważne, żeby dobrze grali w nich.

W takich szmatach bede sie cieszyl jak nie zdobeda nawet bramki na euro :ziober2:

Enkido
Enkido: Co będzie równoznaczne z zawieszeniem nas w FIFA i UEFA

Jezeli to ma przyniesc zmiany na plus, koniec ery betonu, jestem za.
Enkido
  8 ноября 2011
LeonGrande
LeonGrande: W takich szmatach bede sie cieszyl jak nie zdobeda nawet bramki na euro

Ale co mogą piłkarze za to w czym grają? :woot:

LeonGrande
LeonGrande: Jezeli to ma przyniesc zmiany na plus, koniec ery betonu, jestem za.

Przyniesie to tylko tyle, że stracimy przez powiedzmy 2 lata 10-15 talentów na rzecz innej reprezentacji, spadniemy w rankingu FIFA o jakieś 100 miejsc. Nie, dziękuję.
LeonGrande
LeonGrande
  8 ноября 2011
Enkido
Enkido: Ale co mogą piłkarze za to w czym grają?

Zreszta ta kadra, jako koncepcja smudy (czyli zbieranina przydupasków) tez mi sie nie widzi. Najlepiej to obrazuje sytuacje z Boenishem, nawet jak wroci w kwietniu do gry to bedzie gral na euro, zajebiscie motywujace dla innych pilkarzy ktorzy tyraja, zaliczaja dobre wystepy a i tak juz wszystko jest przesadzone.
Nie wspominajac o tym ze nawet nie dal szansy zadnemu pilkarzowi Slaska , ani razu nie powolal, chocby na jeden mecz, z gory zalozyl ze sie nie nadaja, woli Obraniaki, Matuszczaki i inne Polanskie.

Enkido
Enkido: Przyniesie to tylko tyle, że stracimy przez powiedzmy 2 lata 10-15 talentów na rzecz innej reprezentacji, spadniemy w rankingu FIFA o jakieś 100 miejsc. Nie, dziękuję.

Nic nie stracimy, wlasnie sie odrodzimy, w koncu wszystko zacznie sprawnie funkcjonowac :tak:
LeonGrande
LeonGrande
  8 ноября 2011
Mnie osobiscie zwyczajne takie

w 100 % by satysfakcjonowaly
Enkido
  8 ноября 2011
LeonGrande
LeonGrande: Zreszta ta kadra, jako koncepcja smudy (czyli zbieranina przydupasków) tez mi sie nie widzi.

Zapewne i tak byłeś jednym z tych co chcieli Smudę jako selekcjonera :tak:

LeonGrande
LeonGrande: Najlepiej to obrazuje sytuacje z Boenishem, nawet jak wroci w kwietniu do gry to bedzie gral na euro, zajebiscie motywujace dla innych pilkarzy ktorzy tyraja, zaliczaja dobre wystepy a i tak juz wszystko jest przesadzone.

W wielu reprezentacjach tak się dzieje. No i sorry, ale obrońców o klasie Boenischa próżno szukać. Zależy też w jakiej Seba będzie formie.

LeonGrande
LeonGrande: Nie wspominajac o tym ze nawet nie dal szansy zadnemu pilkarzowi Slaska , ani razu nie powolal, chocby na jeden mecz, z gory zalozyl ze sie nie nadaja, woli Obraniaki, Matuszczaki i inne Polanskie.

Każdy selekcjoner ma swoją wizję i mu nie pasują niektórzy piłkarze. Przypomnij sobie za Janasa i Leo kto nie dostawał powołań mimo dobrej gry. Zresztą Śląsk działa jako kolektyw i ciężko tam o wyróżniającego się zawodnika.

LeonGrande
LeonGrande: Nic nie stracimy, wlasnie sie odrodzimy, w koncu wszystko zacznie sprawnie funkcjonowac

Nie takim kosztem.
LeonGrande
LeonGrande
  8 ноября 2011
Enkido
Enkido: Zapewne i tak byłeś jednym z tych co chcieli Smudę jako selekcjonera

Wolałem Hiddinka :ziober2:

Enkido
Enkido: No i sorry, ale obrońców o klasie Boenischa próżno szukać.

Tyle ze dlugi ma rozbrat z pilka, po tej kontuzji moze grac na poziomie ligi okręgowej.

Enkido
Enkido: Zresztą Śląsk działa jako kolektyw i ciężko tam o wyróżniającego się zawodnika.

Cwielong, Celeban, Mila, Madej, Sobota czy Kazimierczak (jeszcze przed kontuzja) spokojnie zasluzyli na powolanie.
W koncu wicemistrz Polski, obecnie lider ekstraklasy.
Enkido
  8 ноября 2011
LeonGrande
LeonGrande: Wolałem Hiddinka

Mówię o dostepnych opcjach :p

LeonGrande
LeonGrande: Tyle ze dlugi ma rozbrat z pilka, po tej kontuzji moze grac na poziomie ligi okręgowej.

Ano może, zobaczymy jak to będzie.

LeonGrande
LeonGrande: Cwielong, Celeban, Mila, Madej, Sobota czy Kazimierczak (jeszcze przed kontuzja) spokojnie zasluzyli na powolanie.

Ale oni coś znaczą jak grają razem.

LeonGrande
LeonGrande: W koncu wicemistrz Polski, obecnie lider ekstraklasy.

I klub któremu kibicujesz :ziober2: Więc opinia z deczka nieobiektywna.
Gutek909
Gutek909
  8 ноября 2011
LeonGrande
LeonGrande: Celeban, Mila,

tych dwóch bez mrugnięcia oka bym powołał i dał szansę chociażby w tych towarzyskich meczach..
LeonGrande
LeonGrande
  8 ноября 2011
Enkido
Enkido: Ale oni coś znaczą jak grają razem.

To powolac wszystkich , proste :ziober2:

Enkido
Enkido: I klub któremu kibicujesz Więc opinia z deczka nieobiektywna.

Zwroc uwage ze o sile Slaska znacza wlasnie polacy, a nie obcokrajowcy.
Calkowicie obiektywnie, powinien dac szanse, a on tego nie zrobil, blad.
LeonGrande
LeonGrande
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tych dwóch bez mrugnięcia oka bym powołał i dał szansę chociażby w tych towarzyskich meczach..

O to chodzi, jak sie nie sprawdzą, trudno, ale mieli swoja szanse...

Ale pwnie, lepiej tych przerabianych polaków promowac.
LeonGrande
LeonGrande
  8 ноября 2011
No i oczywiscie z Legii mlodych tez testowac.
kzyhu
kzyhu
  8 ноября 2011
Enkido
Enkido: No jak to jakie? Imieniny ulicy św. Marcin w Poznaniu Plus urodziny mojej babci :p

chciałeś byc dowcipny ale Ci nie wyszło, z mojej strony EOT

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.