RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 мая 2011 (pierwszy post)

Temat zbiorczy poświęcony zarówno przygotowaniom reprezentacji Polski do finałów Euro 2012
jak i grupowej walce pozostałych reprezentacji walczących o awans do turnieju który odbędzie się na Polskich i Ukraińskich boiskach.

Dodatkowo w tym temacie omawiać można przygotowania do Euro od strony organizacyjnej
Budowy stadionów, zaplecza sportowego itd.

Zapraszam do dyskusji

...Ignorance is bliss...
Renifer
Renifer
  8 ноября 2011
Renifer
Renifer: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/375743_10150474173890809_249909805808_10496520_1552051883_n.jpg

Czemu nie weszło :woot:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tragedia te koszulki :/ , gdzie jest na nich godło ?

W logo PZPN-u. Nie wiem czemu jest lament z powodu braku godła na koszulkach :woot: Holendrzy od dawna go nie mają. Zamiast niego mają również logo swojego związku.

Konto usunięte
Konto usunięte: frajerska drużyna, frajerskie koszulki...

Patriotyzm godny pozazdroszczenia :brawo:

Konto usunięte
Konto usunięte: Na tym czerwonym pasku pewnie będzie logo biedronki.

Nic tam nie będzie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Mam nadzieję, że zespół PZPN-u dostanie solidne baty w każdym spotkaniu na Ojro

Reprezentacja Polski Michale :p
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Alucard
Alucard
  8 ноября 2011
Enkido
Enkido: Nic tam nie będzie.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Enkido
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia

Wiem Arek, wiem. Bo nie może być. Ale gdyby mogło to pewnie by dali :rotfl:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  8 ноября 2011
Enkido
Enkido: Holendrzy od dawna go nie mają.

ale tu jest Polska nie Holandia , godło na koszulkach od zawsze było , a zreszta od pewnego czasu mam gdzies jakie wyniki uzyskuje ta drużyna

Enkido
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale tu jest Polska nie Holandia , godło na koszulkach od zawsze było , a zreszta od pewnego czasu mam gdzies jakie wyniki uzyskuje ta drużyna

Argumentacja jak za obecnością krzyża w sali Sejmu :D Nie no, każdy by chciał, żeby nasi odnosili od razu spektakularne sukcesy. Wszyscy myśleli, że Smuda obejmie kadrę i będziemy każdego powalać na kolana, na EURO na bank medal, a na MŚ w ogóle nie pojedziemy tylko nam Puchar Świata pocztą przyślą bez gry :D
kzyhu
kzyhu
  8 ноября 2011
Enkido
Enkido: Nie no, każdy by chciał, żeby nasi odnosili od razu spektakularne sukcesy. Wszyscy myśleli, że Smuda obejmie kadrę i będziemy każdego powalać na kolana, na EURO na bank medal, a na MŚ w ogóle nie pojedziemy tylko nam Puchar Świata pocztą przyślą bez gry :D

a gdzie napisałem , że chodzi mi o wyniki ? po prostu mam gdzies taka druzyne w której jeden z zawodników nie wie jakie święto jest 11 listopada...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  8 ноября 2011
LOL co za koszulki :wtf: katastrofa :wtf:

Widze ze kadra zmienila sie z reprezentacji polski na reprezentacje pzpn, wtf !
LeonGrande
LeonGrande
  8 ноября 2011
Mam nadziej ze wysoko przegraja z wlochami, wali mnie ta kadra.
Alucard
Alucard
  8 ноября 2011

Ta mi się zawsze podobała :D
Alucard
Alucard
  8 ноября 2011
LeonGrande
LeonGrande: Mam nadziej ze wysoko przegraja z wlochami, wali mnie ta kadra.

Futbolowo mamy inną krew :P
Ja też kibicują Italiano :rock:
LeonGrande
LeonGrande
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ~10CC [przed kwadransem] Te stroje przypominają mi takie ponumerowane pachołki biało-czerwone stojące przy drodze . Jak nasi zagrają tak jak wyglądają ich stroje to na 100% nie wyjdą z grupy.

podbijam :ziober2:
LeonGrande
LeonGrande
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też kibicują Italiano

z 3:0 powinno byc :rock:

Aqua coś trafi :rock:
Enkido
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a gdzie napisałem , że chodzi mi o wyniki ? po prostu mam gdzies taka druzyne w której jeden z zawodników nie wie jakie święto jest 11 listopada...

No jak to jakie? Imieniny ulicy św. Marcin w Poznaniu :mrgreen: Plus urodziny mojej babci :p

LeonGrande
LeonGrande: LOL co za koszulki katastrofa Widze ze kadra zmienila sie z reprezentacji polski na reprezentacje pzpn, wtf !

Następny :and:
LeonGrande
LeonGrande
  8 ноября 2011
Enkido
Enkido: Następny

Sa ujowe, nadaja sie jedynie do wycierania podlogi, od kiedy pamietam na sercu byl orzel bialy nie wiem komu sie cos poyebalo w glowkach by na wzor innych reprezentacji walnac zwiazkowy emblemat, tak bardzo przegrac. Zreszta poczytaj komentarze internautów, to nie jest odosobnione spostrzeżeniem, my polacy chcemy orła bialego a nie znaczku pzpn, toż to jest tylko podburzanie dodatkowo kibiców, nie dosc ze i tak ich nie trawiąm, to jeszcze teraz te zalosne koszulki lato kompletnie zdurnial.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.