RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 marca 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  12 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na zasadzie sublicencji - będzie można obejrzeć także w Polsacie Cyfrowym i Eurosporcie

Znajac mojego pecha bedzie w polsacie futbol/sport extra a nie na zwyklym polsacie sport oraz na eurosporcie2 a nie na eurosporcie.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  12 maja 2011
LeonGrande
LeonGrande: Znajac mojego pecha bedzie w polsacie futbol/sport extra a nie na zwyklym polsacie sport oraz na eurosporcie2 a nie na eurosporcie.

eurosport 2 jest na wiekszosci platform cyfrowych i sieci kablowych :woot:
LeonGrande
LeonGrande
  12 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: eurosport 2 jest na wiekszosci platform cyfrowych i sieci kablowych

No u mnie bieda, 50kanałow same gowaniane, m.in. brak tvp sport, euro2, polsat futbol, sport extra

czas uciekac do n-ki :ninja:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  12 maja 2011
LeonGrande
LeonGrande: No u mnie bieda, 50kanałow same gowaniane, m.in. brak tvp sport, euro2, polsat futbol, sport extra czas uciekac do n-ki

ja na szczescie mam c+, euro i euro2, polsat sport, sport extra i futbol, a mam kablówke :ziober2: nie ma u was w miescie UPC?
LeonGrande
LeonGrande
  12 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma u was w miescie UPC?

We Wrocku moja siostra ma, fajna sprawa ta upc, duzy pakiet kanalow i przystepna cena.

Wziela sobie nawet internety u nich.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  12 maja 2011
LeonGrande
LeonGrande: Wziela sobie nawet internety u nich.

tez mam internety w UPC i bardzo sobie chwale :)
porządna firma. No i ma niemal wszystkie kanały sportowe w pakiecie.

no tak, zapomniałem zes Ty nie z Wrocławia :rotfl: juz sie dziwiłem ze we Wrocku nie ma UPC
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  13 maja 2011
Trochę mnie nie było, ale opijałem w Poznaniu z grupką kibiców:

Barca!
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Renifer
Renifer
  13 maja 2011
Bilety na mecz z Argentyną (5.06)będą nieco droższe niż z Francją (9.06)! 90, 190 i 250 zł...
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  13 maja 2011
Renifer
Renifer: Bilety na mecz z Argentyną (5.06)będą nieco droższe niż z Francją (9.06)! 90, 190 i 250 zł...

to sie musi skonczyc bojkotem :rotfl:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  14 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie minął miesiąc, od decyzji sądu w Anglii, zakazującej gazetom publikacji danych piłkarza, który miał ponad półroczny romans z Imogen Thomas. Nie można na Wyspach, można gdzie indziej. To spora niespodzianka! Dotąd wiadomo było tylko, że to wielka gwiazda Premier League po trzydziestce i... "rodzinny gość". Hiszpańska prasa podała, że romans z walijską celebrytką i modelką miał... Ryan Giggs! Chyba nie powiecie, że nie jesteście zaskoczeni? Na pocieszenie Ryanowi, przypomnimy tylko, że w sidła łóżko Imogen wpadać mieli wcześniej między innymi: Dwight Yorke, Jermain Defoe, Ibrahima Sonko, Nery Castillo, Lee Trundle, Danny Simpson, a nawet Cristiano Ronaldo.

Owa ofiara:

Fajna. Szkoda, że się tylko nie szanuje.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  14 maja 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Fajna. Szkoda, że się tylko nie szanuje.

to ta co mówiła ze CR7 ma duzy sprzet ale konczy po 10 minutach? :rotfl:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  14 maja 2011
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y0Gxxem5ELU

Nie mam pytań po prostu...
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  14 maja 2011
Enkido
Enkido: Nie mam pytań po prostu...

zaplecze Superligi ?
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  14 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zaplecze Superligi ?

Noo, Beta Ethniki. Pas Giannina - Ethnikos Asteras 3:0, gol na 2:0.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
LeonGrande
  14 maja 2011
Renifer
Renifer: Bilety na mecz z Argentyną (5.06)będą nieco droższe niż z Francją (9.06)! 90, 190 i 250 zł...

Zeby chociaz Messi, Di Maria,Tevez zagrali to bylbym w stanie zrozumiec takie ceny.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.