RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 Marzo 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  24 Abril 2012
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  24 Abril 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Po co? Zrobił to 3 dni temu.

Fartowna wygrana 2:1 to nie ogranie. Zresztą napisałem - raz na 5 lat to nawet Wisła pokona Barcę ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=FZpGOXAZ6Qk proszę bardzo ;) Nawet upomnienia za to nie dostał, a Pepe czerwoną za faul, którego nie było na Alvesie w półfinale LM. ależ oczywiście, Barcelona to klub nieskazitelny, z zawodnikami, którzy grają czysto i nigdy nie narzekają na sędziów szkoda, że myślą tak o nich tylko jej kibice. Reszta już na oczy przejrzała.

A za co niby? Próbował wstać, wszystko. I ledwo go dotknął, a Krystynka już płakała :rotfl:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  24 Abril 2012
Enkido
Enkido: Fartowna wygrana 2:1 to nie ogranie. Zresztą napisałem - raz na 5 lat to nawet Wisła pokona Barcę ;)

fartownie to nie skończyło się 1-4 ;d

Enkido
Enkido: A za co niby? Próbował wstać, wszystko. I ledwo go dotknął, a Krystynka już płakała

ja :cenzura:
Enkido weź się ogarnij, bo jesteś jedynym który broni Alvesa.

to już jest cholernie żałosne.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  24 Abril 2012
:zonk:
ogarnij sie trochę bo tego już się czytać nie da
...Ignorance is bliss...
Enkido
  24 Abril 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja Enkido weź się ogarnij, bo jesteś jedynym który broni Alvesa. to już jest cholernie żałosne.

Przecież wyraźnie widać, że celowo tego nie zrobił. Po kolejnej analizie stwierdzam, że on po prostu ze złości miał taki odruch, więc nie knujcie spiskowych teorii, że specjalnie chciał go kopnąć, bo to żałosne :zonk:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  24 Abril 2012
Enkido
Enkido: Po kolejnej analizie stwierdzam, że on po prostu ze złości miał taki odruch, więc nie knujcie spiskowych teorii, że specjalnie chciał go kopnąć, bo to żałosne

żałosne jest to co piszesz chłopie.
jeśli kur:cenzura:wa zrobię coś ze złości to mnie za to nie ukarzą, bo to nie było specjalnie ? :crylol:

przecież tylko Ty obstajesz przy tym zdaniu i to jest właśnie żałosne.
Jak Pepe coś dowalił to ja potrafiłem zachować obiektywizm i wypisywać, że przegiął. Ale nie, bo zrobił to zawodnik barcelonki.

czasem już serio nie mam pytań co do niektórych osobników tutaj. tylko szkoda moich nerwów.
Gutek909
Gutek909
  24 Abril 2012
po prostu to było wielkie frustru frustru w wykonaniu Daniego Alvesa.
smencikk
smencikk
  24 Abril 2012
http://www.youtube.com/watch?v=FMGpQSaC0XQ&feature=player_embedded

Dziwię się, że wytrwał całe spotkanie, bo już na starcie powinien dostać żółtko za strzelenie bramki po gwizdku, ale sędziowskie standardy są tak różne, że nic mnie już nie zdziwi.

Z drugiej strony, jakby ktoś nie widział, tak zagrał znienawidzony przez wszystkich brazylijski Portugalczyk http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i_S0q3_9b9I
Enkido
  24 Abril 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli ku..a zrobię coś ze złości to mnie za to nie ukarzą, bo to nie było specjalnie ?

Ale nie kumasz co ja piszę. Zauważ, że równocześnie z ruchem nogi Alves uderza ręką w murawę. Przypadek sprawił, że Ronaldo został (lub też nie) pogilgany końcem korków.
Gutek909
Gutek909
  24 Abril 2012
Enkido
Enkido: Ale nie kumasz co ja piszę. Zauważ, że równocześnie z ruchem nogi Alves uderza ręką w murawę. Przypadek sprawił, że Ronaldo został (lub też nie) pogilgany końcem korków.

no nie i chu:cenzura:j :crylol:
dobra tam, nie ma sensu jednak :mrgreen:
Chudy
Chudy
  24 Abril 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma sensu jednak

a nie mówiłem
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  24 Abril 2012
nawet nie czytam poprzednich 5 stron, beka tylko że wysadzili ich w powietrze i cytowałem więc dajcie spokój ;)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  24 Abril 2012
Enkido
Enkido: A za co niby? Próbował wstać, wszystko. I ledwo go dotknął, a Krystynka już płakała

Albo trollujesz,albo naprawde cos nie halo w glowie :ziober2:
Enkido
  24 Abril 2012
Lol, co za huśtawka nastrojów w Birmingham :szok: W 61' Aston Villa objęło prowadzenie, Bolton wyrównał minutę później by po kolejnych dwóch... wyjść na prowadzenie :o
Naniiii
Naniiii
  24 Abril 2012
RexMundi
RexMundi:

nie wiesz może czy Chelsea awansowała do finału :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.