RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 марта 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  23 апреля 2012
Enkido
Enkido: tak jakby Pep przyszedł na gotowe do Barcy,

Kto by Barce nie objął tez by odnosil sukcesy posiadajac takich pilkarzy, a zwlaszcza Messiego, Xaviego i Inieste.

W Interze nikomu nie szło, a pilkarzy mieli dobrych, przyszedl Mou i odmienil oblicze tej druzyny.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  24 апреля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Twoim zdaniem Porto miało ekipę na wygranie LM ?

Nie wyrywaj zdań z kontekstu, zobacz o czym dokładnie napisałem.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
RexMundi
RexMundi
  24 апреля 2012
Enkido
Enkido: a przecież tak nie było.

pewnie broniła się przed spadkiem
...Ignorance is bliss...
LuznyGosc
LuznyGosc
  24 апреля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Twoim zdaniem Porto miało ekipę na wygranie LM ?

A Monaco miało? :rotfl:
LeonGrande
LeonGrande
  24 апреля 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Mourinho za to ze słabymi klubami zrobił mistrzostwo i LM.

Tak , Porto Inter wielkie potegi europejskie :Rotfl:

litosci
LuznyGosc
LuznyGosc
  24 апреля 2012
LeonGrande
LeonGrande: Kto by Barce nie objął tez by odnosil sukcesy posiadajac takich pilkarzy, a zwlaszcza Messiego, Xaviego i Inieste.

Nie bardzo. Ty chyba nie wiesz, dzięki jakim treningom Josepa chłopaki tak swobodnie sobie grają.
LuznyGosc
LuznyGosc
  24 апреля 2012
LeonGrande
LeonGrande: Tak , Porto Inter wielkie potegi europejskie

Jedne z lepszych.
Enkido
  24 апреля 2012
LeonGrande
LeonGrande: Kto by Barce nie objął tez by odnosil sukcesy posiadajac takich pilkarzy, a zwlaszcza Messiego, Xaviego i Inieste.

Jakoś poprzednikowi Pepa tak nie szło :P

LeonGrande
LeonGrande: W Interze nikomu nie szło, a pilkarzy mieli dobrych, przyszedl Mou i odmienil oblicze tej druzyny.

Piłkarze sprowadzeni za grubą kasę odmienili Inter ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
LeonGrande
  24 апреля 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: dzięki jakim treningom Josepa

"chlopaki ! kopiemy miedzy soba do bólu, pamietajcie 75 % posiadania pilki to minimum ! "

:rotfl:
Gutek909
Gutek909
  24 апреля 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: A Monaco miało?

także nie.

nie potrafię zrozumieć jak można uważać Guardiole za lepszego od Mourinho. Dla mnie to już nawet śmieszne nie jest, tylko żałosne.
Niech Guardiola osiągnie coś z innym klubem. Wtedy będziemy mogli podyskutować.
Jestem pewien, że Pep w Barcelonie już wiele lat nie pobędzie. Będzie chciał udowodnić, że może się równać z Mourinho. Jeśli mu się uda, to wtedy przyznam, że jest także trenerem wybitnym, bo narazie nikt mnie do wybitności Guardioli nie przekona.
RexMundi
RexMundi
  24 апреля 2012
:zonk: litości
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  24 апреля 2012
RexMundi
RexMundi: litości

wszystko na ten temat.
Enkido
  24 апреля 2012
Na podstawie myślenia, że odniósł sukcesy tylko w jednym klubie i nie jest wybitny przez to to wg mnie Casillas to bramkarskie zero :ziober2:
LuznyGosc
LuznyGosc
  24 апреля 2012
LeonGrande
LeonGrande: "chlopaki ! kopiemy miedzy soba do bólu, pamietajcie 75 % posiadania pilki to minimum ! "

Jasne.

Konto usunięte
Konto usunięte: akże nie. nie potrafię zrozumieć jak można uważać Guardiole za lepszego od Mourinho. Dla mnie to już nawet śmieszne nie jest, tylko żałosne. Niech Guardiola osiągnie coś z innym klubem. Wtedy będziemy mogli podyskutować. Jestem pewien, że Pep w Barcelonie już wiele lat nie pobędzie. Będzie chciał udowodnić, że może się równać z Mourinho. Jeśli mu się uda, to wtedy przyznam, że jest także trenerem wybitnym, bo narazie nikt mnie do wybitności Guardioli nie przekona.

Ja nie mówię, że jest lepszy.
TottenhamH
TottenhamH
  24 апреля 2012
Enkido
Enkido: Na podstawie myślenia, że odniósł sukcesy tylko w jednym klubie i nie jest wybitny przez to to wg mnie Casillas to bramkarskie zero

Messi tez ?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.