RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 Marzo 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
kaminek3243433
kaminek3243433
  25 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dzięki za poprawe humoru . Już raz City dostąło lekcje futbolu od Manchesteru i otrzyma ja przynajmniej jeszcze dwa razy . Tam jest wielu piłkarzy chętnych do utarczek słownych a po meczu nagle morde trzymaja krótko . Nasri,Tevez a teraz też ten zdrajca Owen H. Ferguson dawno temu mógł go wypiedolić na zbity pysk ale dał mu szansę a ten smiał obrazic Manchester w mediach . Tylko tam Szczesnego brakuje i złote usta pewne

ManCity dysponuje lepszym skladem, w obronie graja bardzo dobrze
w przeciwienstwie do Manutd takze czuj porazke.
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  25 Septiembre 2011
Real z Barcą obsrali się tym, że inne ekipy zagroziły wystawianiem słabszych składów na mecze z tą dwójką i ostatnie dwa spotkania odpuścili co by ludzie myśleli, że czołówka La Ligii wyrównana jest. A teraz wszystko wraca do normy.

Teatr. Nie rozumiem jak ta liga może wzbudzać jakiekolwiek emocje? Nawet Gran Derbi dzięki Mourinho zrobiło się nudne i do przewidzenia.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  25 Septiembre 2011
LouisVanGaal
LouisVanGaal: Real z Barcą obsrali się tym, że inne ekipy zagroziły wystawianiem słabszych składów na mecze z tą dwójką

Skąd Ty to bierzesz? Jak można specjalnie wystawiać słabszy skład zakładając z góry, że się przegra. To po co w ogóle wychodzić na boisko drugim składem i przegrać 5-8 do 0 jak można oddać walkowera.

==

Odnośnie wczorajszego meczu Dumy Katalonii. Pep zostawił na ławce aż 5 defensorów Pique, Puyola, Fontasa, Maxwella i Adriano. Barca zagrała 3 obrońcami (Mascherano, Abidal i Alves). Dobra taktyka na słabsze zespoły a wczoraj takie właśnie było Atletico.
Jednak wolałbym aby Blaugrana broniła się w 4, jakoś większy odczuwałbym spokój :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LouisVanGaal
LouisVanGaal
  25 Septiembre 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Skąd Ty to bierzesz? Jak można specjalnie wystawiać słabszy skład zakładając z góry, że się przegra. To po co w ogóle wychodzić na boisko drugim składem i przegrać 5-8 do 0 jak można oddać walkowera.

Real i Barca zgarniają większość kasy za transmisje z La Ligii. Reszta ekip niedawno zapowiedziała, ze specjalnie bedzie wystawiać na mecze z tą dwójką swoje rezerwy. Przez taki zabieg spadnie atrakcyjność takich pojedynków. A co za tym idzie, wpływy z transmisji nie będą już tak duże.Taka prawda.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  25 Septiembre 2011
LouisVanGaal
LouisVanGaal: Real i Barca zgarniają większość kasy za transmisje z La Ligii. Reszta ekip niedawno zapowiedziała, ze specjalnie bedzie wystawiać na mecze z tą dwójką swoje rezerwy. Przez taki zabieg spadnie atrakcyjność takich pojedynków. A co za tym idzie, wpływy z transmisji nie będą już tak duże.Taka prawda.

Pierwsze słyszę, ale niech sobie tak robią skoro kasa dla nich ważniejsza niż wynik sportowy.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kaminek3243433
kaminek3243433
  25 Septiembre 2011
Renifer :ssh:
Konto usunięte
Konto usunięte: Piłkarze HJK Helsinki po raz jedenasty zdobyli Puchar Finlandii. W finale pokonali po dogrywce KuPS Kuopio 2:1. Bramki dla HJK strzelili: najsłynniejszy fiński zawodnik w historii 40-letni Jari Litmanen (109) i Alexander Ring (115), a gola dla KuPS zdobył Markus Joenmaeki (120).

Litmanen :rock:
LouisVanGaal
LouisVanGaal
  25 Septiembre 2011
http://www.youtube.com/watch?v=DR5NAUmsBSU&feature=player_embedded

Początek. :rotfl:
LouisVanGaal
LouisVanGaal
  25 Septiembre 2011
http://www.youtube.com/watch?v=_-0-UVHCOqo
I jeszcze jeden film z teatru o nazwie La Liga. :D
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  25 Septiembre 2011
o, trafiłem czwórkę w totka :ninja: :rotfl:
kaminek3243433
kaminek3243433
  25 Septiembre 2011
oja feynoord prowadzi z AZ
widac zwolnienie Benhakera przynosi skutki
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  25 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o, trafiłem czwórkę w totka

146 zł. ja nie grałem bo czekałem na następna kumulacje :ziober2:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  25 Septiembre 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: 146 zł. ja nie grałem bo czekałem na następna kumulacje

wydałem 3zł na jeden kupon wiec jestem 143 do przodu :D

Nieciecza znów zwycięska :rock:
Renifer
Renifer
  25 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Renifer

Wiem widziałem :)
Jak Cię interesuje komu jeszcze kibicuje z egzotycznych drużyn to Nafteci Baku, Atlantas Kłajpeda oraz Dynamo Mińsk :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nieciecza znów zwycięska

W parafii pewnie konsternacja bo słonie grają o 12 kiedy burżuj powinien mieć najlepszy utarg :ziober2:
kaminek3243433
kaminek3243433
  25 Septiembre 2011
Renifer
Renifer: Jak Cię interesuje komu jeszcze kibicuje z egzotycznych drużyn to Nafteci Baku, Atlantas Kłajpeda oraz Dynamo Mińsk

warto na nich stawiac ? :ziober2:
kaminek3243433
kaminek3243433
  25 Septiembre 2011
AZ 1 :1 Feynoord :rock:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.