moze by tak smudak cudak , zainteresowal sie grosickim zamiast powolywac tych peszek , murawskich i innych drewien
WueRZet
1 října 2011
W Turcji to lepiej Kuś wygląda o którym Smuda też pewnie nie ma pojęcia, że istnieje.
BTW. Na jakiej pozycji gra Grosicki, a na jakiej Murawski ekspercie z koziej dupy ?
kaminek3243433
1 října 2011
WueRZet: BTW. Na jakiej pozycji gra Grosicki, a na jakiej Murawski ekspercie z koziej dupy ?
"ekspercie z koziej dupy" zauwazyles ze jako pierwszy napisany jest peszko ? o ktorego mi chodzi
Murawskiego dodalem i i inne drewna tylko dlatego ze rownie dobrze mogliby zastapic go zawodnicy np. Slaska, Legi
WueRZet
1 října 2011
Równie dobrze można dopisać Tytonia, Perquisa, czy Głowackiego. Też pasuje to jak pięść do nosa.
Ale daje Ci szansę na obronę tezy. Który defensywny pomocnik z Legii, czy Śląska jest lepszy od Murawskiego ? 33-letni Sztylka ma grać ?
kaminek3243433
1 října 2011
WueRZet: Ale daje Ci szansę na obronę tezy. Który defensywny pomocnik z Legii, czy Śląska jest lepszy od Murawskiego ? 33-letni Sztylka ma grać ?
bo koniecznie musimy grac tym marnym ustawieniem 4 -5- 1 tak ?
WueRZet
1 října 2011
Konto usunięte: bo koniecznie musimy grac tym marnym ustawieniem 4 -5- 1 tak ?
Odstaw FM-a, albo FIFE i pokaż mi zespół, który nie gra z żadnym defensywnym pomocnikiem.
kaminek3243433
1 října 2011
WueRZet: Odstaw FM-a, albo FIFE i pokaż mi zespół, który nie gra z żadnym defensywnym pomocnikiem.
czy ja powiedzialem zeby grac zadnym defensywnym pomocnikiem ?
jeden dudka wystarczy
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
1 října 2011
Lewy hat-trick
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
FejkiemJestem
1 října 2011
szykuje sie ze Inter znów bedzie zabezpieczac tył tabeli
NuTiiiiii
1 října 2011
Napoli w tym sezonie jak za dawnych lat.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
1 října 2011
Piłkarz Barcelony Cesc Fabregas podczas sobotniego treningu nabawił się kontuzji ścięgna udowego. Hiszpana czeka trzytygodniowa przerwa w grze.
Fabregas to kolejny kontuzjowany zawodnik "Dumy Katalonii". Wcześniej urazów doznali Andres Iniesta oraz Alexis Sanchez.
Duże osłabienia przed jutrzejszym meczem z nieobliczalnym u siebie Gijon.
Renifer
1 října 2011
Inter wcale nie grał źle.
Bramka Pazziniego nie uznana dość kontrowersyjnie.
Obie kartki Obiego to już w ogóle, faul był przed polem karnym, a Hamsik nawet karnego trafić nie potrafi.
Potem się moja cierpliwość skończyła i wyłączyłem mecz