Reputacja: -46 |
BluzgometrTM: 13
RexMundi
28 March 2011 (pierwszy post)
Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
Renifer
31 May 2011
Pomocnik Manchesteru United Paul Scholes ogłosił we wtorek, że miniony sezon był jego ostatnim w barwach "Czerwonych Diabłów". - To dobry czas by skończyć karierę - napisał w specjalnym oświadczeniu na oficjalnej stronie klubu.
egze
31 May 2011
Hehehehe przypomniało mi się jak nam ta ruda gnida hat tricka wbiła w meczu reprezentacyjnym
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
31 May 2011
Renifer: Pomocnik Manchesteru United Paul Scholes ogłosił we wtorek, że miniony sezon był jego ostatnim w barwach "Czerwonych Diabłów". - To dobry czas by skończyć karierę - napisał w specjalnym oświadczeniu na oficjalnej stronie klubu.
Szkoda Rudego :D Ponoć Sir Alex miał dla niego bardzo fajny roczny kontrakt.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Rascal1878
31 May 2011
Gratuluje Fc Barcelonie zwycięstwa . Nie ukrywam ,ze byłem bardzo rozczarowany porazka Manchesteru ale jak zobaczylem sklad to wiedzialem ,ze będzie ciezko . Ferguson nie wyciagnal zadnych wnioskow z Rzymu i powtorzyl błedy ,które musiała wykorzystac tak znakomita druzyna jak Barcelona. Zwyciestwo zasluzone i tym razem bez pomocy sedziow także nawet nie mam do czego sie przyczepić. Bravo.
Reputacja: 34 |
BluzgometrTM: 28
LeonGrande
31 May 2011
Sheva oglosil ze po Euro2012 konczy kariere ...
jak ten czas szybko zapiedala
przeciez "nie tak dawno" strzelal gole Barcelonie grajac w Dynamie w duecie z Rebrowem, dopiero zaczynal europejska kariere....
FejkiemJestem
31 May 2011
LeonGrande: Sheva oglosil ze po Euro2012 konczy kariere ...
Sheva to juz dziadek przecie w szczycie formy to był┐ jak grał w Milanie i Chelsea, kiedy to było, hoho
NuTiiiiii
1 June 2011
Konto usunięte: porazka Manchesteru ale jak zobaczylem sklad to wiedzialem ,ze będzie ciezko
A co Cię w nim zdziwiło ?
Mnie chyba tylko brak Naniego w pierwszej 11.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
1 June 2011
Konto usunięte: Mamy mocnego kandydata do najdziwniejszego wydarzenia roku. Podczas finału Pucharu Rumunii między Steauą a Dinamem Bukareszt doszło do czegoś niespotykanego.
Przy wyniku 2:1 dla Steauy, Elis Bakaj z Dinama ładnie minął rywala na prawej stronie boiska, wbiegał w pole karne, gdy... w jego kierunku poleciał fajerwerk. Może nie byłoby to aż tak bardzo zaskakujące, gdyby nie fakt, że wystrzelili go kibice... Dinama.