RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 Marzo 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  28 Mayo 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wole ogladac jednostronny finał z kosmicznym poziomem gry niz zaciety bój szarpanych piłek

Znow nasuwa sie pytanie czy uda sie Barcie obronic puchar, nikomu sie jeszcze nie udalo.
Prawde mowiac jak ta forme kadre utrzymaja, to bez problemu dokonaja dziela.

Szkoda ze ManU dzis dalo ciala, wygladali na przestraszonych zero presingu, tak jakby z gory wiedzieli ze przegraja :ninja:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 Mayo 2011
LeonGrande
LeonGrande: Znow nasuwa sie pytanie czy uda sie Barcie obronic puchar, nikomu sie jeszcze nie udalo. Prawde mowiac jak ta forme kadre utrzymaja, to bez problemu dokonaja dziela. Szkoda ze ManU dzis dalo ciala, wygladali na przestraszonych zero presingu, tak jakby z gory wiedzieli ze przegraja

moze i wiedzieli :rotfl: stali na przegranej pozycji, jak akzdy z barcą

czekamy teraz na Barca - Porto :ziober2:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  28 Mayo 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czekamy teraz na Barca - Porto

No, mecz prawdy dla Porto, sam jestem bardzo ciekawy tego spotkania, patrzac na styl obu zespolow zapowiada sie bardzo ciekawy superpuchar:)
kzyhu
kzyhu
  28 Mayo 2011
LeonGrande
LeonGrande: No, mecz prawdy dla Porto, sam jestem bardzo ciekawy tego spotkania, patrzac na styl obu zespolow zapowiada sie bardzo ciekawy superpuchar:)

pod warunkiem , że Porto nie rozsprzeda zawodników

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 Mayo 2011
wiedziałem ze komentatorzy nawiążą do upuszczenia pucharu przez Real :rotfl:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  29 Mayo 2011
Najlepszy zawodnikiem finału oczywiście Leo Messi!

Fajnie zapowiada się mecz o Superpuchar Europy.

Palce lizać :

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Predator007TSW
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Predator007TSW
  29 Mayo 2011
Wczoraj MU zagrało troche ponizej swojego poziomu jednak rowniez widzielismy te Barce, ktora czarowała jesienia, zimą raz w niektorych meczach wiosny. Pewnie gdyby taka Blaugrana wyszła na finał CDR to z Realu nie byłoby co zbierać. Szkoda tego wulkanu rok temu bo byc moze bylby precedens i 3 wygrane z rzedu.

W sumie finału z taką przewaga i dominacją jednej ekipy nie widziałem wśród tych, które ogladałem od 15lat. Moze wynik meczu Borussia-Juve 3-0 byl wyzszy jednak takiej kontroli w meczu badz co badz tuzów jeszcze nie było.
Donald WHO YOU?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 Mayo 2011
Pep Guardiola potwierdził, że zostaje szkoleniowcem Barcy na kolejny sezon. W ostatnim czasie w mediach pojawiały się plotki, jakoby Hiszpan bez względu na wynik finału, miał zrezygnować z posady.

Guardiola przez trzy lata pracy w Barcelonie zdobył dziesięć trofeów. Dwa razy wygrał Ligę Mistrzów, trzy razy mistrzostwo Hiszpanii, dwa Superpuchary Hiszpanii, po razie Puchar Hiszpanii, Superpuchar Europy i klubowe mistrzostwo świata.
Czas na kolejne trofea!
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  29 Mayo 2011
Predator007TSW
Predator007TSW: od 15lat. Moze wynik meczu Borussia-Juve 3-0 byl wyzszy

Jezeli mowa o finale w Monachium to było 3:1, dla Juve trafil Alex przecież.
Predator007TSW
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Predator007TSW
  29 Mayo 2011
Aj no tak przepraszam zapomnialem

No w sumie moze mecz Inter Bayern tez byl z cyklu takich, ze Inter kontrolował spokojnie mecz jednak to nie bylo to co wczoraj bo 3-1 bylo najnizsyzm wymiarem kary
Donald WHO YOU?
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  29 Mayo 2011
Real Madryt ma nowe uniformy na sezon 2011/12:

Away:

Home:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 Mayo 2011
Czy ja wiem, poprzedni tak nierówny finał miał miejsce gdy Porto wygrało 3:0 z Monako w 2004 roku.
Gutek909
Gutek909
  29 Mayo 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Real Madryt ma nowe uniformy na sezon 2011/12:

mnie się osobiście bardzo podobają, więcej koloru złotego, a to pewnie na 110 rocznice powstania klubu.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  29 Mayo 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Czy ja wiem, poprzedni tak nierówny finał miał miejsce gdy Porto wygrało 3:0 z Monako w 2004 roku.

ach ta mysl trenerska Mourinho :ziober2: ale fakt, Porto wtedy zdominowało Monaco od samego początku :)

Konto usunięte
Konto usunięte: mnie się osobiście bardzo podobają, więcej koloru złotego, a to pewnie na 110 rocznice powstania klubu.

na forach RM wszyscy piszą "Esta horrible" :rotfl:
Gutek909
Gutek909
  29 Mayo 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na forach RM wszyscy piszą "Esta horrible"

każdy ma swój gust :p mi się osobiście podobają :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.