RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 March 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: za Villę mało? tyle bo wartość piłkarzy Lecha, Legii i Wisły razem wziętych (sprawdzone info) :D

Myślę, że powinien być warty co najmniej z 45.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  26 May 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Myślę, że powinien być warty co najmniej z 45.

niech zacznie cos strzelać :ziober2: to jego wartość wzrośnie.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: niech zacznie cos strzelać to jego wartość wzrośnie.

A to prawda.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  26 May 2011
a na Eurosporcie własnie leci transmisja meczu finałowego Ligi Mistrzyń ;)
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  26 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Olympique Lyon pokonało 1.FFC Turbine Poczdam 2:0 (1:0) w finałowym spotkaniu piłkarskiej Ligi Mistrzyń, który rozegrany został w Londynie. Drużyna z Lyonu to pierwszy francuski zespół jaki zdobył trofeum.
Konto usunięte
Konto usunięte: Obrońca Manchesteru City, reprezentant Wybrzeża Kości Słoniowej Kolo Toure został przez Angielską Federację Piłkarską (FA) zdyskwalifikowany na sześć miesięcy za stosowanie niedozwolonych środków. Test antydopingowy przeprowadzono 2 marca.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ośmiornica Iker z Oceanarium Benalmadena w Maladze wskazała zwycięzcę Ligi Mistrzów. Zdaniem Ikera sobotnie finałowe starcie Barcelony z Manchesterem United na stadionie Wembley w Londynie wygra mistrz Anglii.
Konto usunięte
Konto usunięte: Napastnik Atletico Madryt Sergio Aguero po tym, jak ogłosił swoje odejście z hiszpańskiego klubu, stał się łakomym kąskiem na rynku transferowym. Po Realu Madryt i Chelsea Londyn do walki o piłkarza włączył się Juventus.
Konto usunięte
Konto usunięte: Losowanie grup eliminacji do mundialu odbędzie się już 30 lipca. O rozstawieniu w koszykach będzie decydował czerwcowy ranking FIFA. Grozi nam najgorszy w historii piąty koszyk. W maju Polska z 449 punktami była na 71. miejscu. Wyprzedzają nas Botswana (479 pkt) i Mali (451 pkt), za nami są Malawi (446 pkt) i Maroko (445 pkt). W kontekście losowania interesuje nas jednak tylko Europa. Tu jesteśmy na 36. pozycji, ostatniej gwarantującej czwarty koszyk. Przed nami jest Szkocja (517 pkt), ale powinniśmy się raczej oglądać do tyłu. Po piętach depczą nam Austria (443 pkt), Estonia (440 pkt) i Łotwa (338 pkt). Franciszek Smuda twierdzi, że nie interesują go rankingi. - Nie wypowiadam się o głupotach - odpowiedział niegdyś zagadnięty o naszą pozycję. Innym razem wypalił: - Już mnie nie denerwują, ale wku...ają te wyliczanki dziennikarzy, dla których zestawienie FIFA jest wyrocznią. - Wyprzedziła nas Uganda? To są jakieś jaja. Albo te inne afrykańskie drużyny, pałętają się tam po buszu, ale w rankingu są przed nami - to kolejna z jego błyskotliwych wypowiedzi.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  27 May 2011

:rotfl:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  27 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Witalij Kliczko zaskoczył wszystkich kibiców i... postanowił pomóc w budowie stadionu we Wrocławiu. Podczas wizytacji obiektu ochoczo zabrał się do pracy - donosi "Fakt". Kliczko obserwował robotników, ale postanowił także "wziąć sprawy w swoje ręce" i za pomocą kilku maszyn postanowił przyspieszyć pracę. - Wiem, że w Polsce są opóźnienia w budowie stadionów na piłkarskie mistrzostwa Europy w 2012 roku, więc trzeba trochę pomóc - wyjaśnił z uśmiechem. - Obiekt mi się podoba, mam nadzieję na komplet widzów w czasie walki - dodał.

więcej w Fakcie :rotfl:
Gutek909
Gutek909
  27 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

:crylol:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  27 May 2011
dziennikarze brytyjskiego "The Sun" zmontowali Dream Team z zawodników obu drużyn.

zgadzacie się z takim składem? :woot:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  27 May 2011
Kadra Francji na mecz z Polską:

Bramkarze: Hugo Lloris (Olympique Lyon), Steve Mandanda (Olympique Marsylia), Cedric Carrasso (Bordeaux)

Obrońcy: Eric Abidal (Barcelona), Anthony Reveillere (Olympique Lyon), Adil Rami (Lille), Mamadou Sakho (PSG), Younes Kaboul (Tottenham), Bacary Sagna (Arsenal), Patrice Evra (Manchester United)

Pomocnicy: Alou Diarra (Bordeaux), Abou Diaby, Samir Nasri (obaj Arsenal), Yohan Cabaye (Lille), Yann Mvila (Rennes), Marvin Martin (Sochaux), Blaise Matuidi (St Etienne)

Napastnicy: Karim Benzema (Real Madryt), Kevin Gameiro (Lorient), Guillaume Hoarau (PSG), Florent Malouda (Chelsea), Jeremy Menez (Roma), Franck Ribery (Bayern Monachium), Loic Remy, Mathieu Valbuena (obaj Olympique Marsylia), Charles Nzogbia (Wigan Athletic)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zgadzacie się z takim składem?

Zamiast Giggsa dałbym Valencię a Hernandeza zamieniłbym na Villę.

Gdzie się podział temat z zakładami bukmacherskimi? :woot:

Chce dać 100zł na Barcę, kurs jest 2.00 i wpadłoby 176 zł.
kzyhu
wpis jest ukryty
kzyhu
kzyhu
  28 May 2011
jeszcze raz zapraszam do udziału w ankiecie bo w poprzedniej pomyliłem się :P

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 May 2011
Śmiało mogę wymienić kto był za Barcą kto przeciwko :D

No tak za 45 min rozpocznie się. Spotkanie zapowiada się świetnie, wybornie, wręcz znakomicie. Po tym, co pokazały nam obie drużyny we wcześniejszych rundach widowisko na miarę finału Champions League mamy zagwarantowane.

Składy:

Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, Sergio, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Villa.

Man Utd: Van der Sar, Fabio, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Giggs, Park, Rooney, Chicharito.

Oby Abidal dał radę.
egze
egze
  28 May 2011
Ja jestem nie tyle za Barcą, co przeciwko MU :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.