RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 March 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  25 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 10-miesięczny poślizg Stadionu Narodowego - mecz z Niemcami pod znakiem zapytania.

Euro się odbędzie ? :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Renifer
Renifer
  25 May 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Euro się odbędzie ? :D

Ja już zapłaciłem za bilety :D
Ale to nic, po wybudowaniu stadionów trawa na trzech pozostałych arenach będzie wyglądać jak w Poznaniu bo nikt nie pomyśli że tam trzeba specjalnie wyhodowanych gatunków.
Po co zrobić raz a dobrze jak można zrobić na raty i zarobić x4.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  25 May 2011
Renifer
Renifer: trzeba specjalnie wyhodowanych gatunków. Po co zrobić raz a dobrze jak można zrobić na raty i zarobić x4.

:D
Trawa to nasz atut, tego bym nie zmieniał.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  25 May 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Euro się odbędzie ? :D

Euro tak
ale towarzyski Polska - Niemcy i Red Bull X Fighters raczej nie
Renifer
Renifer
  25 May 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: :D Trawa to nasz atut, tego bym nie zmieniał.

Trawa :D
Jaka trawa :D
Wszyscy jechali na Poznański stadion a sami mają place budowy :ssh:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  25 May 2011
Renifer
Renifer: Ale to nic, po wybudowaniu stadionów trawa na trzech pozostałych arenach będzie wyglądać jak w Poznaniu

pewnie na SN tak będzie, na pozostałych stadionach mam nadzieję że trawa będzie porządniejsza :)
ciekaw jestem kiedy jakiś producent wymyśli sztuczną trawę o właściwościach zbliżonych do naturalnej :woot: pewnie zbiiłby na tym fortunę.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  25 May 2011
a dokładniej chodzi mi o technologię zastosowaną na Reliant Stadium w Houston, który wykorzystywany będzie tak jak SN, przede wszystkim NIE do piłki.
Murawa jest na panelach, w których zamontowane są instalacje nawadniania, odwadniania i w tym wypadku zainstalowano by jeszcze rurki ogrzewania.

po zdjęciu murawy wraz z gruntem wygląda to tak:

dla tych co znają inglisz:
Konto usunięte
Konto usunięte: Reliant Stadium has 8’ by 8’ portable turf modules, which can be removed to an outdoor nursery while the stadium hosts non-turf events such as rodeos. The entire system can be removed in less than 10 hours, as workers are shown here using forklifts that lift the modules like pallets and transport them easily.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  25 May 2011
Renifer
Renifer: Wszyscy jechali na Poznański stadion a sami mają place budowy

Może klimat się ochłodził i u nas coś nie teges :D
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  26 May 2011
wartości podstawowych jedenastek ManU i FCB:

taka ciekawostka :)
Gutek909
Gutek909
  26 May 2011
Vidic 22,0 a Pique 39,9 :rotfl: :crylol:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 May 2011
Mało coś za Alvesa i Ville.
tylkoprzejazdem
tylkoprzejazdem
  26 May 2011
prawidłowo
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  26 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Vidic 22,0 a Pique 39,9

też się zdziwiłem że Gerard jest tyle wart :o

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ville.

za Villę mało? :woot: tyle bo wartość piłkarzy Lecha, Legii i Wisły razem wziętych :rotfl: (sprawdzone info) :D
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  26 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tyle bo

tyle co*

swoją drogą, byłem dziś w sklepie Nike popytać o nową koszulkę Blaugrany, będą mieli 2-miesięczny poślizg z wprowadzeniem jej do Polski :and: koszulki Manchesteru sprzedają się lipnie jak to stwierdził sprzedawca, poza tym w tym nawiązaniu stylowym do lat 80. prezentują się niezbyt atrakcyjnie. No i gryzące coś (przymierzałem) :rotfl: Gość w sklepie mówił że jak przychodzą raz na rok czy dwa nowe designy Barcy to są na pniu wykupywane, a koszulki ManU im magazyn zapychają :ziober2:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  26 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

o LOOOOOL
a chciałem tylko wkleić koszulki :rotfl:

btw. wie ktoś z was kiedy ManU miał TAKIE koszulki? :woot:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.