lista tematów
Pytania odnośnie siłowni :) strona 2 z 2
Może ktoś mi napisać jak jest bardziej ogarniety w tej kwesti jak robić klatę jeżeli robię dwa razy w tygodniu to najpierw siłowa a potem taka lekka na rzeźbe tylko czy jak powinno się robić żeby szło itp
masz oby dwa mieśnie w ruchu spróbuj zrobic triceps i zaraz rob biceps bez odpoczynku jak zrobisz serie tego i tego to zrob odpoczynek i potem znowu triceps i biceps i zobaczysz ze od razu lepiej wchodzi :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

myślałem ze klatę chcesz robić np 2 razy na tydzień a ty z wszystkim wyjeżdżasz stanowczo za dużo za mało regeneracji tam się pojawia więcej nie znaczy lepiej jesteś na najlepszej drodze do przetrenowania i te skurcze mogą być już jego zaczynającą się oznaką lub niedostatkiem magnezu.oczywiście można i tak ale tylko kilka treningów,a juz na pewno nie więcej jak miesiąc.
Hmm ale tak mogę robić np?
Poniedziałek: Klata siłowa,kaptury
Wtorek: Biceps, triceps
Czwartek: Nogi, Barki
Piątek: Klata lekka, przedramię
Sobota: Biceps, triceps
NAPISZCIE CZY MOGĘ TAK ROBIĆ I JAK COŚ ŹLE TO CO ZAMIENIĆ?
Poniedziałek: Klata siłowa,kaptury
Wtorek: Biceps, triceps
Czwartek: Nogi, Barki
Piątek: Klata lekka, przedramię
Sobota: Biceps, triceps
NAPISZCIE CZY MOGĘ TAK ROBIĆ I JAK COŚ ŹLE TO CO ZAMIENIĆ?
ja bym zmienił cały Twój trening:
Poniedziałek: Klata siłowa + biceps
Wtorek: Barki + plecy + nogi
Czwarek: Przedramię + kaptury + brzuch
Piątek: Klata lekka + triceps + biceps
Środa, sobota i niedziela odpoczynek
Poniedziałek: Klata siłowa + biceps
Wtorek: Barki + plecy + nogi
Czwarek: Przedramię + kaptury + brzuch
Piątek: Klata lekka + triceps + biceps
Środa, sobota i niedziela odpoczynek
wiec uwazasz ze robilem zle cwiczac 3 razy w tyg kazda partie? i powinno sie cwiczyc kazda 1 raz?????
Konto usunięte: Poniedziałek - Klatka siłowa (duże ciężary), triceps
Wtorek - Biceps, plecy
Czwartek - Barki, kaptury
Piątek - Klatka lekka, triceps
Sobota - Biceps, przedramię
mhmm a nogi?? lepszym ulozeniem byloby cyba poniedzialek , wtorek trening i sroda przerwa... i znowu 2 dni trening... chcesz robic 3 partie 2 razy na tydzien wiec musisz jakos to ladnie rozplanowac ...
jakas marna ta Twoja wiedza jak na taki wynik ... a jesli mozna to przy jakiej wadze Ci sie udalo?
No to juz widze pakiet dyskotekowy :) ...
to jest niby dobre polaczenie?? 0_0 ??
we wtorek ma rzeznie a w czwartek wakacje ....
śmiechu warte nie które wypowiedzi. Klatę robić raz w tygodniu ha, klata to jest duży mięsień i trzeba go 2 razy w tygodniu robić. a co do bicepsów i tricepsów to też ćwiczę je 2 razy w tygodniu tylko lajtowo i efekty są zresztą widać po fotkach
Konto usunięte: Klatę robić raz w tygodniu ha, klata to jest duży mięsień i trzeba go 2 razy w tygodniu robić
taaa to czemu k.... nikt nog 2 razy w tyg nie robi ??? (przynajmniej tutaj)
taa czyli lapy robisz 2 razy na tydzien lajtowe treningi a klatke tyrasz 2 razy ostro .... :)
no taaa je zes pudziek ...
Konto usunięte: Nie no klate trzeba dwa razy robić tak jak łape raczej więc ja tak przeważnie robiłem...
no Pakiet dyskotekowy oczywiscie lapa i klata to podstawa ....
Klatkę można robić 2 razy w tygodniu z tym, że np w pon mocna klatka w czwartek tak na 30-40% poniedziałkowego treningu.
http://www.fotka.pl/grupa/826417/Stop_Sterydom_Stop_Sterydziarzom_Anty_Doping/Klanowicze.html
http://www.fotka.pl/grupa/826417/Stop_Sterydom_Stop_Sterydziarzom_Anty_Doping/Klanowicze.html