Witam:)
http://thecagedoctors.com/2010/03/worlds-strongest-man-to-fight-former-ufc-champ/
na szybko bo leciec musze:)
co o tym sadzicie?
Pudzian ma wieksze szanse? wg mnie moze obskoczyc ostre lanie:) nie wiem po co sie porywa na tak utytułowanych i technicznych zawodnikow kiedy sam od strony techniki jest slaby strasznie.
enjoy:)
lista tematów
pudzianowski vs Silvia strona 2 z 2
Mam nadzieję, że koksiarz dostanie mocno w czapę i skończy się spuszczanie nad tym jaki to mega zawodnikiem MMA jest Pudzian 

Pudzian mu zaśpiewa, a potem z nim zatańczy 
Generalnie mnie to ni grzeje, ni ziębi... nie znam się na tym, ale jestem ciekaw opinii sporej masy nowych "fachowców"

Generalnie mnie to ni grzeje, ni ziębi... nie znam się na tym, ale jestem ciekaw opinii sporej masy nowych "fachowców"

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Zacytuje słowa Pudziana: Zrobię sobie małą salkę na której będę trenował, o MMA wiem sporo bo oglądałem walki. Hahaha...Tego się po nim nie spodziewałem.
Do tej pory uważałem go za człowieka ambitnego potrafiącego osiągnąć mistrzostwo w tym co robi (nie mówiąc już o tym że on ma skończone studia z kierunku ekonomicznego). Tak samo kiedy brał się za MMA jego już wyuczone teksty pozwalały wnioskować że może coś z tego być(chłop ma potworną siłę jest dynamiczny). Życzę mu jak najlepiej ale to nie zawody strong man gdzie można ćwiczyć samemu.

Pudzian sam mówił że na początek nie chce doświadczonych zawodników tylko z mniej więcej takim samym stażem w MMA.

Przeca on to już tylko góra mięcha, pobija rekordy Najmana w najszybszym położeniu się na deski