RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  23 Ianuarie 2010 (pierwszy post)
Witam wszystkich zgromadzonych na sali oraz przed monitorami na Losowaniu grup Foto Typera 2010 edycja wiosenna.

pomagać mi przy losowaniu będzie etatowa ślicznotka Charlize Theron
która bedzie odczytywać poszczególnych wylosowanych graczy.

graczy 32 podzielono na 4 koszyki

Pierwszy koszyk: ( gracze nowi)

Czerep27, wodzu2377, Miwik88, xxxbaranekkxxx, Fafelson, Renifer1, Damian1990Dycha, Elliott19

Drugi koszyk ( najlepsza 8 poprzedniego typera)

99djwiertlo99 , LeonGrande, egze, Freddie2007, WueRZet, Ichabod, NuTiiiiii, Carlsb

Trzeci koszyk ( losowo)

RexMundi, krzychu7818, JoseMourinho/Jr, kuba92762, thomas893, DarekLosu, gucioreddevil1989, mlodykulkaxd

Czwarty koszyk ( losowo)

Akatasz, Gutek909, DziQ, Radomatu11, odwieczna, mus10, nimfoman69, koraspl

w każdej grupie bedzie po 8 zawodników + "zaoczni"

faza zasadnicza składa sie z 10 kolejek w każdej 16 spotkań do typowania
punktacja -- 3 pkt trafiony wynik , 1 pkt trafiony zwycięzca lub remis, 0 pkt. - pudła

do kolejnej fazy przechodzi po 4 najlepszych z każdej grupy i zaczyna sie faza pucharowa ( mecz / rewanż )

zapraszam do losowania :)
...Ignorance is bliss...
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  24 Ianuarie 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ( a może nie dziewczynko, co Panie Elliot ? )

Ty jej od dziewczynki ?! A to dobre :D Starsza jest od Ciebie i na pewno mądrzejsza :)

Konto usunięte
Konto usunięte: jak tak lubisz historię to weź se książkę do historii i poczytaj o sierpie i młocie a potem onanizuj się na widok klubu, którego kibice obwieszają się flagami z wizerunkiem sierpa i młota ..

Za to mogę Ci bana zaraz załatwić kolego.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
thomas893
thomas893
  24 Ianuarie 2010
RexMundi
RexMundi: spoko żółty może być ? ewentualnie biały

wsio rybka ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: Za to mogę Ci bana zaraz załatwić kolego.

powiało grozą :smierc:
xD
Carlsb
Carlsb
  24 Ianuarie 2010
dobra Panie Elliot :

na ilu meczach Manchesteru United byłeś ?

nie licz tego w Łodzi .. o ile tam byłeś
Gutek909
Gutek909
  24 Ianuarie 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Za to mogę Ci bana zaraz załatwić kolego.

grozisz ??

Panowie przestańcie, zaraz mecz się zaczyna :)
Renifer1
Renifer1
  24 Ianuarie 2010
egze
egze: na ilu meczach byłeś?

Z ciekawości , na ilu meczach ty byłeś ??
Enkido
  24 Ianuarie 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie licz tego w Łodzi .. o ile tam byłeś

Za młody byłem, żeby tam być :D

Konto usunięte
Konto usunięte: na ilu meczach Manchesteru United byłeś ?

Licząc z ostatnim finałem LM to 7.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Carlsb
Carlsb
  24 Ianuarie 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Licząc z ostatnim finałem LM to 7.

dziękuję za informację , z mojej strony koniec (już naprawdę koniec) ... czego chciałem się dowiedzieć to się dowiedziałem ... liczba meczów ..
krzychu7818
krzychu7818
  24 Ianuarie 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ło matko, kto te mecze wybierał ?! Ani Realu, ani Barcy, ani Manchesteru, że już o Bayernie nie wspomnę. Za to znalazł się mecz ligi tureckiej :D Śmiech na sali :D

nie podoba sie , nie typuj , nikt cie tu na siłe nie trzyma , co to za przyjemność typować mecze gdzie jeden zespół jest zdecydowanym faworytem
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  24 Ianuarie 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie podoba sie , nie typuj , nikt cie tu na siłe nie trzyma , co to za przyjemność typować mecze gdzie jeden zespół jest zdecydowanym faworytem

zaczyna sie od nowa :lol:
...Ignorance is bliss...
krzychu7818
krzychu7818
  24 Ianuarie 2010
RexMundi
RexMundi: zaczyna sie od nowa

przepraszam ale musiałem , bo wkurza mnie takie coś :/

Enkido
  24 Ianuarie 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie podoba sie , nie typuj , nikt cie tu na siłe nie trzyma , co to za przyjemność typować mecze gdzie jeden zespół jest zdecydowanym faworytem

Krzychu, tą kwestię już wyjaśniliśmy, więc nie ma co do niej wracać.
WueRZet
WueRZet
  24 Ianuarie 2010
Głupia, niepotrzebna rozkminka :ziew:

Nie mam nic do ManU (tak, tak pisze, wywód dziewczyny o jakimś odniesieniu do katastrofy z 1958 roku jest śmieszny. Powiedzenie manure w tym wypadku bardziej oznacza przydomek gówniany.)

Poza tym w Manchesterze takich rozkminek nie ma bo tam rządzi City. Relacja z pierwszej ręki.
Enkido
  24 Ianuarie 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Głupia, niepotrzebna rozkminka Nie mam nic do ManU (tak, tak pisze, wywód dziewczyny o jakimś odniesieniu do katastrofy z 1958 roku jest śmieszny. Powiedzenie manure w tym wypadku bardziej oznacza przydomek gówniany.) Poza tym w Manchesterze takich rozkminek nie ma bo tam rządzi City. Relacja z pierwszej ręki.

Jak wg Ciebie wywód Kasi jest śmieszny to zajrzyj na pierwszą lepszą stronę o Manchesterze United i poczytaj o 58 roku i Monachium. City rządzi w Manchesterze ?! To się teraz ośmieszyłeś :D A myślałem, że jak jesteś z Pozka to masz więcej oleju w głowie. Powiedz mi kiedy ostatnio City zdobyło jakiś puchar ?!
smencik
smencik
  24 Ianuarie 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiedz mi kiedy ostatnio City zdobyło jakiś puchar ?!

Nie tylko sukcesy muszą przemawiać za klubem. Obrona pucharami jest najsłabszą z możliwych.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak wg Ciebie wywód Kasi jest śmieszny to zajrzyj na pierwszą lepszą stronę o Manchesterze United i poczytaj o 58 roku i Monachium.

Czytaj więcej. W podręcznikach o historii pisali również, że szwaby były najgorszym ścierwem, a ZSRR to byli nasi wybawcy. Niestety rzeczywistość z goła różniła się od tych tez.
DarekLosu
DarekLosu
  24 Ianuarie 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak wg Ciebie wywód Kasi jest śmieszny to zajrzyj na pierwszą lepszą stronę o Manchesterze United i poczytaj o 58 roku i Monachium. City rządzi w Manchesterze ?! To się teraz ośmieszyłeś :D A myślałem, że jak jesteś z Pozka to masz więcej oleju w głowie. Powiedz mi kiedy ostatnio City zdobyło jakiś puchar ?!

Jemu chodziło o kibiców:) I taka jest prawda, bo City ma więcej kibiców w Manchesterze.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.