witam ponownie .z racji tego ze pewna kobieta straciła auto przez pewnego pana kierującego ciężarówkę (staranował prawie pól roczna pandę która spokojnie stała sobie na parkingu i przy gniot ja do ściany)
Wiec ta pani potrzebuje auta ale nie nowego, jest nauczycielka sporo jeździ , duży nie wchodzi w grę. rocznik powyżej 2006 ,tylko benzyna ,5 drzwi, pojemność max 1800.KWOTA do 25000....
dawałem propozycje na taki model cytrynki ,mi Sie to auto zajebi..e podoba
http://allegro.pl/citroen-c4-1-6hdi-90km-klimatyzacja-zarejestrowany-i3101701846.html
lista tematów
samochód dla kobiety ? strona 3 z 3
Panowie, nie zauważyliście, że Adiluki szukał auta dla kobiety, nie dla zaspokojenia Waszych pragnień? Dywagacje, co ja bym kupił i co jest lepsze od tego co on by kupił nie mają sensu. Załóżcie sobie temat: co kupiłbym gdybym miał za co, i tam prowadźcie takie rozmowy. Tutaj pozostało jedynie życzyć bezawaryjnej jazdy.
a ja bym kupił za ta kase Dodge Magnum 5.7 Hemi z 2005r i jeszcze w kombi by miała na zakupy ..silnik miała by git do pracy zzzzzzz
Beton tu na tym forum to sie można dowiedzieć tylko jak wymienić łożysko w golfie ,i to jeszcze nic pewnego bo zapewnię będą pisać tak
a ja bym zrobił tak ........................jak bym tego golfa miał
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Beton tu na tym forum to sie można dowiedzieć tylko jak wymienić łożysko w golfie ,i to jeszcze nic pewnego bo zapewnię będą pisać tak
a ja bym zrobił tak ........................jak bym tego golfa miał
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

tak, osobom do 185cm przychodzi to bez problemu, zwlaszcza ze w coupe i cabrio drzwi sa odpowiednio dluzsze. kabriolety od bmw, volvo i saaba sa w ogole dosc spore w tylu i nawet mozna mowic o komforcie podrozy dla osob 170cm+.
byc moze mylne wyobrazenia masz z powodu obcowania z 2drzwiowymi wersjami 5drzwiowych aut, jak wspominalem coupe i cabrio sa do tego przystosowane
byc moze mylne wyobrazenia masz z powodu obcowania z 2drzwiowymi wersjami 5drzwiowych aut, jak wspominalem coupe i cabrio sa do tego przystosowane

później się coś pomyśli ^^
.