adiluki
Reputacja: 55 | BluzgometrTM: 205
adiluki
  27 marca 2013 (pierwszy post)
witam ponownie .z racji tego ze pewna kobieta straciła auto przez pewnego pana kierującego ciężarówkę (staranował prawie pól roczna pandę która spokojnie stała sobie na parkingu i przy gniot ja do ściany)
Wiec ta pani potrzebuje auta ale nie nowego, jest nauczycielka sporo jeździ , duży nie wchodzi w grę. rocznik powyżej 2006 ,tylko benzyna ,5 drzwi, pojemność max 1800.KWOTA do 25000....
dawałem propozycje na taki model cytrynki ,mi Sie to auto zajebi..e podoba
http://allegro.pl/citroen-c4-1-6hdi-90km-klimatyzacja-zarejestrowany-i3101701846.html
Snajperov
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 0
Snajperov
  4 kwietnia 2013
to sprzedaj to megane i kup jej jakies ladne cabrio
WujekBeton
WujekBeton
  4 kwietnia 2013
Panowie, nie zauważyliście, że Adiluki szukał auta dla kobiety, nie dla zaspokojenia Waszych pragnień? Dywagacje, co ja bym kupił i co jest lepsze od tego co on by kupił nie mają sensu. Załóżcie sobie temat: co kupiłbym gdybym miał za co, i tam prowadźcie takie rozmowy. Tutaj pozostało jedynie życzyć bezawaryjnej jazdy.
adiluki
adiluki
  4 kwietnia 2013
a ja bym kupił za ta kase Dodge Magnum 5.7 Hemi z 2005r i jeszcze w kombi by miała na zakupy ..silnik miała by git do pracy zzzzzzz

Beton tu na tym forum to sie można dowiedzieć tylko jak wymienić łożysko w golfie ,i to jeszcze nic pewnego bo zapewnię będą pisać tak
a ja bym zrobił tak ........................jak bym tego golfa miał

Snajperov
Snajperov: to sprzedaj to megane i kup jej jakies ladne cabrio

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzd83dde33
Snajperov
Snajperov
  4 kwietnia 2013
no jak kupiles w takiej super okazji to w czym problem?
adiluki
adiluki
  4 kwietnia 2013
nie ma problemu żadnego.
tylko proponujesz cabrio osobie co ma inne kryteria wobec auta
Bianka
Bianka
  6 kwietnia 2013
d83ddc99 ^^
Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  8 kwietnia 2013
Bianka
Bianka: ^^

Kupujesz? :D
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Bianka
Bianka
  8 kwietnia 2013
Ela
Ela: Kupujesz? :D

a gdzie.. mama ma to pożyczam :ninja:
Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  9 kwietnia 2013
Bianka
Bianka: a gdzie.. mama ma to pożyczam

:)
a kiedy swoje?
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Bianka
Bianka
  9 kwietnia 2013
Ela
Ela: a kiedy swoje?

szczerze mówiąc jeszcze się nie zastanawiałam nad tym.. przyjdzie lato - będzie rowerek :D stawiam na ekologie :mrgreen: później się coś pomyśli ^^
Snajperov
Snajperov
  15 kwietnia 2013
adiluki
adiluki: nie ma problemu żadnego. tylko proponujesz cabrio osobie co ma inne kryteria wobec auta

jedyne kryterium sie nie zgadza ze 5 drzwiowe, mialo byc male anyway... taka wielka roznica czy 5 czy para drzwi?
WujekBeton
WujekBeton
  16 kwietnia 2013
Wsiadałeś kiedyś na tylną kanapę do małego wozidełka bez tych magicznych tylnych drzwi?
Snajperov
Snajperov
  16 kwietnia 2013
tak, osobom do 185cm przychodzi to bez problemu, zwlaszcza ze w coupe i cabrio drzwi sa odpowiednio dluzsze. kabriolety od bmw, volvo i saaba sa w ogole dosc spore w tylu i nawet mozna mowic o komforcie podrozy dla osob 170cm+.
byc moze mylne wyobrazenia masz z powodu obcowania z 2drzwiowymi wersjami 5drzwiowych aut, jak wspominalem coupe i cabrio sa do tego przystosowane
WujekBeton
WujekBeton
  17 kwietnia 2013
Mam c124 więc wiem co to jest coupe. I mimo, że auto ma coś koło 4.60 metra długości to wcale z tyłu nie jest ani wygodnie wsiąść, ani wygodnie wysiąść, a już na pewno nie jest wygodnie co innego robić :lol:.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.