lista tematów
samochod na gazie gasnie
Hej, mam samochod na gaz i czasami nie chce mi w ogole odpalić, a dzieje się tak zazwyczaj gdy zostawie go na słońcu, albo też gdy nie jest rozgrzany to gaśnie na zakrętach. Co jest nie tak?
Jedyne,co mnie tutaj jeszcze trzyma-to jest przyciaganie ziemskie.
Trzeba zatankować, bo na słońcu gaz zwiększa swoją objętość, a wcale go ilościowo nie przybywa ;p
Mówiąc poważnie - jedź do specjalisty bo powodów miliony, każdy może zasugerować coś innego. Pozdr
Mówiąc poważnie - jedź do specjalisty bo powodów miliony, każdy może zasugerować coś innego. Pozdr
zajebiste ciało 
a tak pozatym u was kobiet to z inteligencją jest średnio w dzisiejszych czasach więc lepiej zatankuj do pełna bo może masz pustą butle ? :D

a tak pozatym u was kobiet to z inteligencją jest średnio w dzisiejszych czasach więc lepiej zatankuj do pełna bo może masz pustą butle ? :D
Podaj markę samochodu, pojemność silnika.
Zobaczymy wtedy.
Zobaczymy wtedy.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek