24 października w Łodzi ma dojść do anonsowanej jako polska "walka stulecia" potyczki czterokrotnego pretendenta do tytułu mistrza świata wszechwag Andrzeja Gołoty z aktualnym czempionem kategorii junior ciężkiej federacji IBF Tomaszem Adamkiem.
Wielu ludzi czeka na ta walkę, a z racji tego, że takiego tematu jeszcze nie ma, a do starcia pozostało już niewiele czasu postanowiłem założyć temat do ogólnej dyskusji na temat tego pojedynku.
1. Kto jest faworytem tej walki ? Wygra Adamek czy Gołota ?
2. Każdy z zawodników posiada swoje atuty w walce, jakie swoje atuty mogą wykorzystać w walce by pokonać przeciwnika ?
3. Czy będzie to walka stulecia i czy to dobrze, że dwaj wielcy polscy bokserzy stają w bratobójczej walce ?
4. Kogo obstawiacie, który z nich jest waszym zdaniem lepszy ;D
Miłej i kulturalnej dyskusji życzę ;)
lista tematów
Tomasz Adamek vs. Andrzej Gołota strona 7 z 16
Brawoooo Adamek tak sie boksuje 
Andrzej slabiutki.... nie powinien juz wychodzic na ring, nie ten wiek juz

Andrzej slabiutki.... nie powinien juz wychodzic na ring, nie ten wiek juz
ehh szkoda, że tak krótko...
Brawo dla Adamka, mam nadzieję, że plus z tej wali będzie taki, że Adamek będzie miał kiedyś szansę walki o pas mistrza świata w wadze ciężkiej :]
Brawo dla Adamka, mam nadzieję, że plus z tej wali będzie taki, że Adamek będzie miał kiedyś szansę walki o pas mistrza świata w wadze ciężkiej :]
I dobrze... to było do przewidzenia :)
A polsat powinien mieć dożywotni zakaz transmitowania jakichkolwiek imprez sportowych... za reklamy, nie tylko w boksie
A polsat powinien mieć dożywotni zakaz transmitowania jakichkolwiek imprez sportowych... za reklamy, nie tylko w boksie

Tak beznadziejnie podstawia się walki tylko w POlsce.
śmiać się chce z adamka że bierze udział w takim pajacowaniu.
Walka? Stojący Gołota z maksymalnie 2 ciosami i nie potrafiący wyprowadzić bomby adamek.
śmiać się chce z adamka że bierze udział w takim pajacowaniu.
Walka? Stojący Gołota z maksymalnie 2 ciosami i nie potrafiący wyprowadzić bomby adamek.
te reklamy były naprawde wku.
.ia....jace,
ładnie Adamek śmigał,
byłem za Gołota, szkoda ze nic nie pokazał,
zobaczymy co Adamek pokarze z innymi, moze z Kliczko albo Wałujewem
.ia....jace, ładnie Adamek śmigał,
byłem za Gołota, szkoda ze nic nie pokazał,
zobaczymy co Adamek pokarze z innymi, moze z Kliczko albo Wałujewem
Jacek80: A polsat powinien mieć dożywotni zakaz transmitowania jakichkolwiek imprez sportowych... za reklamy, nie tylko w boksie
Ja sobie wyobrażam ile polsat zgarnął za emisję tych reklam pomiędzy rundami walki Adamka z Gołotą...
Co do walki... kur... jego mać, do łazienki poszedłem akurat na przerwę pomiędzy 3 a 4 rundą... Dobrze, że pokazali chociaż powtórkę. Szkoda mi Gołoty, był wielki ale odchodzi jako przegrany - nie ma już sensu próbować dalej. Nie ten wiek...
Walka stulecia - niecałe 4 rundy