lista tematów
ubezpieczenie strona 1 z 2
bylem w pzu i powiem wam, nie idzcie tam, szkoda netwow, wyliczyli mi ubezpieczenie za 2600 a w allianz 1500 za to samo ! normalnie oslablem.
a w HDI jeszcze taniej,
oprócz zniżek jakie masz dają 10% za jednorazową opłatę za cały rok, nie wiem jak w pozostałych,
masz bezpłatne holowanie w razie wypadku.
oprócz zniżek jakie masz dają 10% za jednorazową opłatę za cały rok, nie wiem jak w pozostałych,
masz bezpłatne holowanie w razie wypadku.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

auto tez mam w pzmocie, taniej bo tam tylko jedna zwyzke naliczaja nie za kazda rzecz dowala i szczesliwi.
tylko tak jak mowie tylko allianz ubezpiecza od kradziezy motocykle a dla mnie to bardzo wazna sprawa.
tylko tak jak mowie tylko allianz ubezpiecza od kradziezy motocykle a dla mnie to bardzo wazna sprawa.