lista tematów
wieś tuning strona 2 z 3
masz racje kolorek swietny...moze i faktycznie ladnie by wygladalo,jednak ja to myslalem o jakims czarnym z duza iloscia czerwonej perly w srodku zeby sie na czerwono mienil,lub samemu stwozyc efekt 2 kolorowego kameleona i rzucic perle sama jakiegos koloru na zwykly kolor...wiem jedno ze to moje oczko w glowie i jak juz bede mial ja malowac to 2 dni bede probowal i kombinowal na wszystkie sposoby:)
hehe no to już jak uważasz :) wybierzesz co chcesz, jak chcesz to mogę Ci podesłać foty brata calibry w Cocoa Pearl to obadasz sobie jak to wygląda na oplu
nie zapomnialem:P
wiem o co chodzi z ale czemu akurat taka nazwa??
mieszkam na wsi i owszem zdarza sie jakies projekty typu lampki diody i zderzaki( im wieksze tym lepiej
), ale sa tez chlopaki ktorzy robia calkiem ciekawe rzeczy, ktorych na pewno nie mozna nazwac wiejskim tuningiem:P.a wracajac do tematu to nie podoba mi sie:
lexus look-we wszystkich samochodach
tuning wizualny typu wloty na masce, spojlery, dyfuzory w np. lanosie, matizie czy innej 65 konnej besti!!!
muza robiona na halas nie na jakosc dzwieku, czyli zwylke Łup Łup Łup

Tylko, że w PL jest przyjęty stereotyp wsi najgorszej i najbiedniejszej i wszystko co lipne to jest wieśniackie itp więc dlatego "wieś tuning". Nie trzeba też ukrywać, że polska jest 50 lat za reszta europy, i wszystko jest całkiem inaczej niż w innych krajach. Np. w Polsce ktoś kto mieszka w bloku uważa się za kogoś wyżej bo mieszka w bloku a bloki są w mieście, w UK ktoś kto mieszka w bloku jest najniżej układu pokarmowego a ktoś kto mieszka na wsi jest bardzo wysoko bo nie każdego tutaj stać na własny dom na wsi.
W PL jest wszystko inaczej i dlatego ludzie na takie coś mówią "wieś tuning" mimo, że to w miastach spotyka się tego całe mnóstwo no ale jak zwykle to wioski są "gorsze".....
dlatego, ze tuning to coś profesjonalnego a wieś to "tjuning"
Też mieszkam na wsi i to nie świadczy o tym, ze nie moge zrobić nic pożądnego tuningu optycznego osobiście nie lubie większość samochodów przerpbionych nawed przez profesjonalne firmy mi się osobiście nie podoba, lecz jak innym się podoba to niech sobie robią.
Konto usunięte: dlatego, ze tuning to coś profesjonalnego a wieś to "tjuning"
Też mieszkam na wsi i to nie świadczy o tym, ze nie moge zrobić nic pożądnego tuningu optycznego osobiście nie lubie większość samochodów przerpbionych nawed przez profesjonalne firmy mi się osobiście nie podoba, lecz jak innym się podoba to niech sobie robią.
tez mieszkam na wsi... i sie nie obrazam.... po prostu wies tuning gorszy,miasto tunig lepszy:) ale nie jest powiedziane ze ktos ze wsi nie zrobi tego lepiej niz ten z miasta...wyobraznia sie liczy a nie 100diud z aqllegro progi zderzaki laminat z 2 neony sprej chrom i kilka blachowkretow i wklad calkowity 700zl to nie tuning i tyle...i wlasciciele takich aut mysla ze kazdy zwraca na nich uwage bo ich fura jest wyjatkowa...slusznie,bo jest ale wyjatkowo zje. ana a na ich wlascicieli kazdy patrzy jak na idiote,,,
wieś tuning jest super

NIe no tak serio:
- przesada w naklejkach,grafikach,

-diodach,neonach itp w każdym miejscu gdzie tylko da się je "zainstalować"
- spoilery przesadzone i przykre.

-tuningowanie kombiaków
-przesada,głupie kolory
-przerabianie samochodu w coś śmiesznego,krzywdzącego jego naturalne "piękno"
-siatki w zderzakach i wogóle ogólnie wyjęte kształtem z kosmosu

ogólnie głupota ludzka nie zna granic.
dobra idę zapalić;P
Jeśli jest to kolor całego auta jeden i ten sam a nietypowy np może być fajnie;)
Co do diod waśnie mi sie przypomniało, ze mój znajomy ma w calibrze cala podsufitkę w diodach ile ich tam ma to nie wiem ale dużo;o
Po za tym te auta typu Opel Calibra lubią te bajery wyżej wymienione;)
...Street Racing is not a Crime...
co jest złego w lampach LED? są oczywiście zj.ebane wersje ale nie wszystkie...a co do spojlerów to zależy jakie i do jakiego auta.
zależy od tych naklejek i grafik...
czyli fabryczne Audi 80 RS2 kombi jest brzydkie? moim zdaniem wiele kombiaków ładnie wygląda po odpowiednim tuningu.
co przez to rozumiesz? każdemu człowiekowi podoba się taki kolor jaki się podoba i nie ma nic do tego to czy auto ktoś sobie pomalował na niebiesko czy na różowo...
więc po prostu mają być tam dziury? Chyba, że zamiast siatki z przodu wrzucisz intercooler...no ale z tyłu i tak dziura zostanie wiec lepiej ją zatkać siatką (w kolorze odpowiednio dobranym do koloru auta).
nie o to chodzi...po prostu Opel Calibra, BMW itp nie mają szczęścia do właścicieli...oczywiście są wyjątki.
według mnie tak... ale o gustach się nie dyskutuje.
no tak.. ale jeśli pół samochodu jest żółte, pół pomarańczowe + czerwone lusterka i zderzaki too aż mnie krew zalewa jak się na to patrzy:)
mała ilość może być ale chodziło mi tu o dużą ilość miejsc wysadzanych siatką w zderzakach.. wiadomo dziura musi być ale po co aż takie wielkie? Według mnie Kiczowato to wygląda.
kolorowe samochody..