rockowiec666
rockowiec666
  8 September 2009 (pierwszy post)
W moim Cinquecento pojawiło się pęknięcie na przedniej szybie.. Ma długośc około 5 cm.. I jest przy krawędzi szyby, przy dachu.. Da się je jakoś zniwelowac czy trzeba wymieniac szybę? Jak tak to jaki może byc koszt tych operacji??? Bo jak będę jeździł z tym pęknięciem to istnieje ryzyko utraty dowodu... :(
rockowiec666
rockowiec666
  9 September 2009
Dzięki Wam za rady ;)
Na razie da się z tym jeździc bo te pęknięcie, a właściwie rysa są przy krawędzi szyby do dachu, ale w krótkiej przyszłości wymienię te szybę..
MusicMaker
MusicMaker
  9 September 2009
Tak i jeżdżę już pół roku:) miałem odprysk od żwiru, klej idealnie sobie z tym poradził, potem to wypolerowałem i bez uważnego przypatrywania się nie widać że był odprysk.
JustOneMati
JustOneMati
  10 September 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ma długośc około 5 cm.. I

Konto usunięte
Konto usunięte: miałem odprysk od żwiru

czytasz w ogóle czy tak walisz z pamieci?
odprysk mozna zrobic jezeli nie jest wiekszy niz moneta 2 zlotowa i nie lezy w granicy ok 7 cm od krancow szyby, pozatym takim klejem w zyciu bym sie nie babral, sa firmy ktore wstrzykuja w odprysk maź cos na ksztaut zywicy i potem to utwardzaja, nie jest to fest drogie ale skuteczne. co do klejow to nie mamy o czym rozmawiac. pozatym post opiera sie na pytaniu odnosnie szyby z 5cm peknieciem nie 1 cm odprysk.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.