Manfredo90
Manfredo90
  27 Julio 2009 (pierwszy post)
Tak jak w temacie....jakie proponujecie/polecacie mi kupić radioodtwarzacz samochodowy w cenie do 400 zł?? Dodam tylko że mam Matiza w którym od nowości nie ma radia zainstalowanego.

Za odp. z góry dzięki :)
Szufladaa
Szufladaa
  27 Julio 2009
Mnie tam jakoś szczególnie nie zależalo na markowym sprzęcie , także kupilem w Biedronce IMAGO :mrgreen: USB , mp3 winda itp. Nawet karty pamięci można podpiąć , w każdym razie mam je ponad rok i sprawuje sie dobrze , gra też nawet calkiem nieźle : )
Wtedy za radio zaplacilem 100 zł .
Szufladaa
Szufladaa
  27 Julio 2009
200 zł : )
ocet
ocet
  27 Julio 2009
alpine lub pioneer
CKsBbyBoy
CKsBbyBoy
  27 Julio 2009
zalezy na jakim efekcie Ci zalezy..
Manfredo90
Manfredo90
  27 Julio 2009
No na takim żeby jakość dźwięku była w miarę dobra.
Dodam jeszcze, że nie będę instalował jakichś dodatkowych głośników, tylko dźwięk będzie leciał z fabrycznych głośników w przednich drzwiach.
CKsBbyBoy
CKsBbyBoy
  28 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No na takim żeby jakość dźwięku była w miarę dobra. Dodam jeszcze, że nie będę instalował jakichś dodatkowych głośników, tylko dźwięk będzie leciał z fabrycznych głośników w przednich drzwiach.

w miare dobra to nie wiem czy bedzie na orginalnych glosniczkach ;p
ZnajdzieszMnieTu
ZnajdzieszMnieTu
  28 Julio 2009
jak do matiza i nie drogie radio grające w miarę dobrze to Blaupunkt Brisbane SD48:
http://allegro.pl/item690951334_blaupunkt_brisbane_sd48_sd_usb_black_edition.html
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.