Logoff
Logoff
  30 Septiembre 2016 (pierwszy post)

pozdrawiam
Logoff
Logoff
  30 Septiembre 2016
dzięki za przeniesienie na dział, na którym nikt sie nie udziela xDD
LockOn
LockOn
  30 Septiembre 2016
Aby czuć się dobrze w swoim ciele.
citek83
Reputacja: -8 | BluzgometrTM: 8
citek83
  3 Octubre 2016
dla siebie i z przyzwyczajenia nie miałbym pomysłu na siebie co robić ,przypuszczam ze zajol bym sie alkoholem ,itd a tak może z dwa razy na rok wypije cokolwiek ,poza tym lubie taki tryb życia i innego nie chce przestrzeganie diety trzymanie sie zaplanowanego planu treningowego w jakimś stopniu mnie nauczyło,bycia konsekwentnym przestrzeganie czegoś co sobie w życiu wyznaczę,jakiegos tam spokoju wewnętrznego jestem bardziej skryty jak mam problemy staram sam sobie wtedy radzić.
magdalenasie1272
magdalenasie1272
  6 Octubre 2016
Żeby udowodnić sobie, że ja też tak mogę ... Zobaczyłam, że można dotknąć głową kolan przy wyprostowanych nogach ... a ledwie zginałam się wpół wtedy ... 2 lata później dotykałam podłogi stojąc na 20 cm taboreciku, bo do kolan, to był kompletny luzik ;) Że można zrobić pełny mostek, to znaczy ze stania na rękach i ze wstaniem, wiadomo ... pół roku ćwiczenia ... też "się da" ;P itd
citek83
Reputacja: -8 | BluzgometrTM: 8
citek83
  8 Octubre 2016
Wszystko kwestia wytrenowania uelastycznienia ścięgien ,i tym podobnych mam dwie koleżanki co pool dance ćwiczą z początku nawet rury się nie trzymały dobrze teraz jedna ręką.
ImFake
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 119
ImFake
  12 Octubre 2016
Po co ja ćwiczę
40 % dla dziewczyn , bo chcę by ona miała fajnego zadbanego faceta ,dodaje mi to też pewności siebie społecznej ,że mogę więcej.
60% robię to dla siebie ,dla zdrowia kondycji lepszego poczucia siebie ,plastyczność ,bycie innym , choć sa czasy gdzie coraz wiecej ludzi ćwiczy : )
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.