ostatnio czytałem, że kasa w Milanie jest ale nikt nie chce tam iść ... oczywiście ze znaczących nazwisk więc trochę jestem zaskoczony Bacca
RexMundi: Pogoń Szczecin ponownie reprezentować będzie Japończyk Akahoshi, dołączyli również Słowik ( Jagiellonia ) i Fojut (Dundee)
to tak przy okazji, wczoraj u mnie w mieście w Lęborku z okazji 70 lecia mojego IV ligowego klubu zorganizowano super mecz Pogoń Lębork - Pogoń Szczecin, goście przyjechali mocną paką w pierwszym składzie m.in Zwoliński, Frączczak, Ahahoshi, Murayama, Fojut
dla 35 tys miasta to mecz jakiego nigdy na żywo nie widzieli, absolutny hit więc nie ma się co dziwić, że stadion pękł w szwach
poszedłem i ja, skoro na 4 ligi chodzę to zobaczę profesjonalistów w akcji ... i co ? do 30 minuty 0:0 - nawet my mieliśmy ze 2 dobre okazji, oczywiście później gol Aka i drugiego kitajca plus Rudol i 0:3 do przerwy
ostatecznie Portowcy wygrali 1:7, przepaść widać było jak nasi byli zmęczeni, tamci jak dzicy (w sumie może dlatego, że 2 połowa to inna jedenasta )
zwróciłem uwagę na Fojuta - dobry transfer, aż szok że nie gra w kadrze, on i Zwoliński to mega konie - mam wrażenie, że wybierają tam do składu wszystkich powyżej 190 cm wzrostu
no i polski Mou fajne wywiady udzielał, ogólnie dobra impreza :)