Manchester City - Arsenal
Portsmouth - Bolton
Tottenham - Manchester Utd
Lille - Sochaux
Borussia Dortmund - Bayern Monachium
Mainz - Hertha Berlin
Lazio - Juventus
Atalanta - Sampdoria
Heerenveen - Groningen
Śląsk Wrocław - Legia Warszawa
Jagiellonia Białystok - Lech Poznań
Getafe - FC Barcelona
Espanyol - Real Madryt
La Coruna - Malaga
Dynamo Moskwa- Spartak Moskwa
Galatasaray - Besiktas
TYPOWANIE TRWA DO SOBOTY 12 WRZEŚNIA DO GODZINY 15:30!!! TYPY ODDAJEMY W TYM TEMACIE , KAŻDY ZBĘDNY POST DO CZASU ZAKOŃCZENIA TYPOWANIA = BAN
TYPUJĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE OSOBY Z PONIŻSZEJ LISTY :
krzychu7818, DonSmall92, Q29, koraspl, WueRZet, RexMundi, tibauld, LeonGrande, thomas893, Carlsb, FREDDIE2007, Akatasz, tzlublin9, kuba92762, Gutek909, djWiertlodj, Ichabod, kojton, RaaFaaleek999, mlodykulkaxd, Nevermind1910, Radomatu11, OncleShu, DziKuuuU, egzekutor90gool, Marek1991BrD, NuTiiiiii, Agharta, Wassup, OlsenDarek, D0MEL, smencik, golden18,scofieldowski, JoseMourinhoJr , mus10
lista tematów
Liga Typerów - kolejka 4 strona 15 z 16
W sumie to pora na gola Deportivo 
Nie obrażę się jak zgarniasz 15 o 20:30.
Oj uważajcie, bo ja jestem kontrowersyjny. Albo pierwszy albo ostatni. Więc nie warto zajmować miejsca 1 lub 16. W innym wypadku Never was wyeliminuje.

Nie obrażę się jak zgarniasz 15 o 20:30.
Oj uważajcie, bo ja jestem kontrowersyjny. Albo pierwszy albo ostatni. Więc nie warto zajmować miejsca 1 lub 16. W innym wypadku Never was wyeliminuje.
Przy większym szczęściu mogłem zdobyć 30 punktów, skończyło się na 24. Myślę, że zagwarantuję mi to 1 lokatę. Wpływ na wynik miały 3 dzisiejsze spotkania dzięki którym zainkasowałem 9 punktów.
Ogólnie jestem zadowolony ponieważ nawet jeżeli nie trafiam dokładnych wyników jestem blisko poprawnego wyniku. To utrzymuję mnie w przekonaniu, że mam jeszcze niezły przegląd lig europejskich typując bez żadnych analiz lecz dając szansę intuicji.
Zobaczymy który sposób będzie lepszy. Analiza, czy intuicja?
Ogólnie jestem zadowolony ponieważ nawet jeżeli nie trafiam dokładnych wyników jestem blisko poprawnego wyniku. To utrzymuję mnie w przekonaniu, że mam jeszcze niezły przegląd lig europejskich typując bez żadnych analiz lecz dając szansę intuicji.
Zobaczymy który sposób będzie lepszy. Analiza, czy intuicja?