NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  27 Aprilie 2015 (pierwszy post)
Nie zwalniamy tempa ! Przed nami ostatnia kolejka przed podziałem na grupę mistrzowską i spadkową ...

Zestaw par :

Tabela :

26bd Jakie wyniki typujecie 2754
26bd Gdzie najciekawiej / najnudniej 2754
26bd Jak ostatecznie będą wyglądały poszczególne grupy 2754

2728 oczywko w canal + będzie multiliga
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
gife
gife
  9 Mai 2015
Legia nie istniała :)
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  10 Mai 2015
Ważne zwycięstwo na początek rundy finałowej :) Fajnie jakby na koniec sezonu Legia została tylko z Pucharem Polski i bez medalu mistrzostw :)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  10 Mai 2015
Wszystko w nogach zawodników Lecha, nie muszą liczyć na potknięcie rywali, wszystarczy wygrać pozostałe spotkania i mają mistrza, presja duża ale jak nie teraz to kiedy.
Enkido
  10 Mai 2015
LeonGrande
LeonGrande: wszystarczy wygrać pozostałe spotkania

Nawet nie, 5 wygranych i 1 remis wystarczy, ale nie bądźmy minimalistami
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  10 Mai 2015
na początek na razie pasuje z tematami, nieobecny jestem do 30.05
ładnie Lech, ale jeszcze 'dużo' do końca

ale pewnie pośpiewali legła wawa
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Fanatic0s
Fanatic0s
  11 Mai 2015
liczyłem że przyjadą minimum w 1200 osób ale zajęli tylko samą górę to jakieś 1000 głów. Widać mało kto wierzył, że wygrają bo wyjazd kosztował tylko 90zł a bilet na mecz pewnie 45 albo 54 resztę dokładali piłkarze.
gife
gife
  11 Mai 2015
Niestety nie ceny wpłynęły na nieobecność. Mnie praca blokowała np. Inni mięli cykora bo dzieciaki w pitbullach wołali starszyznę żeby wiara miejsca ustępowała, mimo, że mięli mniej wyjazdów. Po prostu chamstwo się niesie i nikt za darmochę nie będzie wracał z obitym ryjem bo się postawi gówniarzowi, który ma plecy. Nie zawsze na mecz z Legią była spina. Rzadko który wyjazd był na fullu. Sam pamiętam, jak jechałem w zeszłym sezonie, że spokojnie kupowali jeszcze dzień przed wyjazdem i mobilizacja była. Nie te czasy co kiedyś. Puchar miał inne znaczenie, bardziej piknikowe, wyjazd na Łazienkowską jest bez sielanki więc wiara kalkulowała. Puchar z miejsca czy na Ligę z problemami? wybrali Puchar.
Enkido
  14 Mai 2015
Jagiellonia Białystok to obecny NieOficjalny Mistrz Polski, a Japonia Nieoficjalny Mistrz Świata w piłce nożnej.

Jakim cudem?

Zapraszam na stronę "NieOficjalny Mistrz Polski" - http://www.nomp.pl/

A także do lektury artykułu "Polacy byli mistrzami świata w piłce nożnej!" - http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna,polacy-byli-mistrzami-swiata-w-pilce-noznej-,artykul,96433,1,279.html :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.