Konto usunięte: MaqdaIena i jak widziałaś jak dyrygowałem bądź machałem :D ?
Nie widziałam ;c. Ale pewnie dlatego, że daleko siedziałam od sektora gości ;D.
Konto usunięte: Moja ocena dopingu Kolejorza słaba tylu ich było a dopiero po golu było ich dobrze słychać no i nie wiem czy Lech mało bluzgał czy słabo ich było słychać w naszym sektorze.
Od dawna jest wiadome, że nasz stadion ma mega kiepską akustykę, niestety.
Faktem jest, że dobrze było nas u Was słychać, bo 3/4 ludzi nie przyszła dopingować Lecha, ale hejtować Legię. Moim zdaniem Kocioł dał radę :). Was słyszałam pewnie z dwa razy, ale wtedy kiedy Klima gadał, zatem Kocioł milczał :).
Bluzg było wyjątkowo mało, w poprzednich latach stadion aż od nich ociekał, wczoraj nie i dobrze.
Konto usunięte: Dojazd na stadion MASAKRA ! w Palędziu nas wysadzili
To mnie zaskoczyło, bo zawsze wysiadaliście w mojej dzielnicy, ale mamy remont mostu, może dlatego.
A ja mogłam obstawić wynik, napisałam kilka dni temu, że wygramy 2:1 ;D.
Z mojej strony mogę powiedzieć tyle, że nie pamiętam dobrze wygranego meczu z Legią u nas, każda brama sprawiła, że ryczałam z radości, co więcej, ryczeli również faceci koło mnie ;D. Dla takich chwil między innymi ja żyję ;D.
Niebieski dym dla mnie mega, szkoda, że wiatr nie sprzyjał by na boisko się dym dostawał ;c.
Genialne jest najbardziej to, że walka o Mistrza trwa, emocje do końca sezonu gwarantowane, chociaż ciężkie tereny nas czekają, ale to nic ;D.
A no i wczoraj zastanawiałam się ile doliczyli minut, bo kuźwa odnoszę wrażenie, że z 10 ;D
Konto usunięte: Oby nie dali zakazu za spalenie tego bo Gdańsk też dobry wyjazd.
Ja zawsze z tego się śmieję, bo palicie coś na piętrze i ogniste skrawki skapują na dół, na Waszych

;D.