NuTiiiiii: Strach pomyśleć jak tam wejdą, wtedy polską t-mobajl zdominują trzecim składem.
Albo skończą jak Artmedia Petrzalka czego gorąco im życzę nawet bez awansu do LM
Kamil: poszkodowany przez cały świat Lech po tym sezonie uniknie w końcu blamażu w II rundzie - bo nie bedzie żadnych pucharow w Poznaniu
Heh, jeszcze to odszczekasz, będę to pamiętał
LeonGrande: Dziwne, bo sklad maja naprawde dobry, jest potencjal w ich mlodych graczach, Linetty Kownacki jak sie beda tak dalej rozwijac to moga zwojowac Europe, ten Jevtic na zywo jak ogladalem go to swietny grajek, robil z obrona Slaska co chcial : o
Sęk w tym że jak ktoś zaczyna lepiej grać to łapie kontuzję vide Ceesay, Ubiparip, Keita, Arajuuri. Ciężko zgrać solidną "11" gdy co chwilę gra kto inny. Nie zapominajmy w jakim momencie Lecha przejął Skorża. 2 miesiące pracy z zespołem to naprawdę niewiele, a i tak widać duże postępy. Jestem dobrej myśli, na półmetku sezony zasadniczego tylko 6 pkt straty do lidera, wszystko się jeszcze może zdarzyć. Btw. jestem ciekaw kiedy ostatnio ktoś w Ekstraklasie po 15 kolejkach miał tylko 2 porażki.