Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
10 lipca 2013 (pierwszy post)
Przegląd wydarzeń z europejskich boisk!
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Gutek909
3 lutego 2014
LeonGrande: Nie doceniasz Gutek Atletico : )
pewnie, że doceniam, ale to pierwszy sezon, w którym grają tak dobrze i walczą jeszcze na 3 frontach, dlatego myślę, że po prostu tej drużynie zabraknie doświadczenia, sił itp :)
Reputacja: 34 |
BluzgometrTM: 28
LeonGrande
3 lutego 2014
Konto usunięte: pewnie, że doceniam, ale to pierwszy sezon, w którym grają tak dobrze i walczą jeszcze na 3 frontach, dlatego myślę, że po prostu tej drużynie zabraknie doświadczenia, sił itp :)
Ja tam trzymam za nich kciuki w lidze hiszpanskiej, jak wyelminuja Milan (czego jestem niemal bardziej niz pewny) to tez trzymam za nich w LM : D
Reputacja: -46 |
BluzgometrTM: 13
RexMundi
3 lutego 2014
LeonGrande: ak mam byc szczery to godne uwagi podczas IO - skoki no i hokej : P reszta mi totalnie zwisa, nawet biegi , bo sadze ze jednak Justyna w tym roku daleko w tyle za konkurencja
toć wiadomo .. ja sporo zimowych sportów nie oglądam
jaram się hokejem .. ale IO sa raz na 4 lata... więc trza tym świętem sie cieszyć
NuTiiiiii
3 lutego 2014
RexMundi: le Chelsea ciśnie
Cahill jakby teraz wsadził tą głowę byłoby po meczu. Mam nadzieję, że Tata ogląda ten mecz i widzi jak można opykać Manchester.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: -46 |
BluzgometrTM: 13
RexMundi
3 lutego 2014
no bez Kuna duzo tracą w ofensywie
dla fantasy i ligi angielskiej fajnie jakby Chelsea wygrało .. dla mojej teorii o sile City i pogromie Barcy.. lipton
NuTiiiiii
3 lutego 2014
Aguero na bank wyzdrowieje na dobre do 18 lutego,
fantasy - będzie bez szału, ale chyba tak prawie każdy, mi szkoda zayebki z Nolanem ale cóż
NuTiiiiii
3 lutego 2014
Sędzia ładnie teraz druknął pod City, powinno być czerwo.
NuTiiiiii
3 lutego 2014
RexMundi: no w sumie.. City zagrało dziś taką padake jak Barca
Cisza przed burzą, City także długa passa bez porażki u siebie aż do dziś.
Oprócz Cecha dobrze zagrał Hazard. Liderem PL Kanonierzy i jak w Hiszpanii ciekawie będzie do końca.
NuTiiiiii
4 lutego 2014
No dobrze to się zapowiada, może być walka aż do ostatniej kolejki - ciekawie i to bardzo
NuTiiiiii
5 lutego 2014
Wczoraj kolejna dobra bramka Ibry w Pucharze Francji
Dziś CdR
Gutek909
5 lutego 2014
no to dziś pierwsza odsłona derbów Madrytu, derbów, które nigdy nie były dla mnie aż tak emocjonujące jak teraz :)